Urmareste-ne

Archive

Final de săptămână profitabil. Biletul zilei de duminică – PIERDUT

Sursa foto: www.lornutsport.it

Biletul de duminică conţine două meciuri, cu ajutorul cărora sperăm să avem parte de un final de săptămână profitabil. Ambele jocuri sunt din fotbal, unul din Serie A şi unul din Bundesliga.

Primul meci, care va începe la ora 16:00, se joacă între Genoa şi Fiorentina, două echipe care se află în situaţii diferite în clasament. În timp ce gazdele au 4 puncte peste linia retrogradării, trupa lui Tătăruşanu este pe locul trei, la şase puncte de liderul Napoli. Portarul român a fost criticat de presa din Italia, jurnaliştii notând că nu mai oferă siguranţa de la începutul sezonului şi că în acest ritm trupa din Florenţa va rata podiumul până la final. Statistica le dă dreptate, Fiorentina încasând nu mai puţin de şase goluri în ultimele patru meciuri. Cum Genoa nu trece prin cea mai bună formă, ne aşteptăm să vedem reuşite de ambele părţi.

Al doilea meci de pe biletul de duminică este Wolfsburg – FC Koln, unde gazdele sunt favorite şi au nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu locurile europene. Toată lumea a fost surprinsă de jocul din prima etapă a returului, unde verzii au fost învinşi de Frankfurt, scor 3-2. Koln a pornit la fel de prost, fiind învinsă pe teren propriu de Stuttgart, scor 1-3.

Sursa foto: www.lornutsport.it

24

BILETUL ZILEI DE DUMINICĂ, 31 IANUARIE
Genoa – Fiorentina Peste 1,5 goluri @ 1,31
Wolfsburg – FC Koln 1 @ 1,62
Cota finală: 2.12 la Unibet


Încasează un FREE BET de 25 RON!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un FREE BET în valoare de 25 RON.

Click pe imaginea alăturată pentru a afla pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a beneficia de acest bonus. Te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate