Urmareste-ne

Archive

Finala CM al cluburilor 2021. Pariu câștigător la Bayern Munchen – Tigres

Finala CM al cluburilor 2021. Pariu câștigător la Bayern Munchen – Tigres. Duelul dintre cele două echipe este programat să se joace de la ora 20:00 și va fi transmis în direct de TVR 1.

Finala CM al cluburilor 2021. Pariu câștigător la Bayern Munchen – Tigres

  • Bayern Munchen este marea favorită a finalei CM a cluburilor din 2021. Pe lângă faptul că este echipa mai valoroasă, Bayern trece și printr-un moment excelent, cu șase victorii în ultimele șase partide. Înainte de acest ultim act de la CM, bavarezii au trecut de Al Ahly cu 2-0, într-un meci pe care l-au dominat copios de la un capăt la celălalt.

Finala CM al cluburilor 2021. Pariu câștigător la Bayern Munchen – Tigres

  • Tigres participă pentru a treia oară la Campionatul Mondial al Cluburilor. Mexicanii au disputat un meci în plus față de adversarii lor din finală, au trecut de cei de la Ulsan Hyundai cu 2-1 și cu 1-0 de Palmeiras. Este de așteptat ca aceste două victorii să rămână și singurele de la această ediție a CM.
Finala CM a cluburilor 2021. Pariu câștigător la Bayern Munchen - Tigres

Finala CM a cluburilor 2021. Pariu câștigător la Bayern Munchen – Tigres

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Bilete câștigătoare