Urmareste-ne

Archive

Forţele Europei la pontul zilei. Alege una dintre Bayern, Man. United sau PSG!

Sursa foto: www.aljazeera.com

Pontul zilei de vineri poate fi ales dintr-o listă foarte bogată de partide, printre echipele implicate fiind Bayern Munchen, PSG sau Manchester United.

Etapa din acest weekend a adus adversari destul de modeşti pentru marile forţe ale Europei, lucru care poate însemna profit pentru pariori.

În Germania, Bayern are o deplasare uşoară, la Hannover, echipă căreia i-a dat nu mai puţin de 15 goluri în ultimele patru meciuri, pe care, evident, le-a şi câştigat. Principala contracandidată la titlu, Dortmund, are şi ea meci în deplasare, la FC Koln, unde sezonul trecut a pierdut cu 2-1.

Manchester United e obligată să întrerupă seria de meciuri fără victorie în această rundă, deoarece fanii deja îşi pierd răbdarea după trei etape fără succes. Joacă împotriva lui Norwich, o echipă modestă, pe care în mod normal o poate bate fără probleme.

Sursa foto: www.aljazeera.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate