Urmareste-ne

Archive

Fortuna este online și în România! 150 de lei bonus pentru pariuri sportive

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est, este de-acum online și pe teritoriul României, noii săi clienți beneficiind de un bonus de 150 de lei.

Platforma online pusă la dispoziție de Fortuna este una de ultimă generație, impresionând prin utilitate, simplitate și rapiditate.

# Cei care își deschid acum un cont la această agenție vor beneficia de un bonus de 50% până la 150 de lei. Condițiile de rulare sunt extrem de convenabile în comparație cu ofertele celorlalte case de pariuri online licențiate în țara noastră.

# Spre exemplu, pentru a intra în posesia unui bonus de 50 de lei, depuneți 100 de lei, bani pe care trebuie să-i rulați de numai cinci ori la o cotă minimă de 1.50. Contul dumneavoastră va fi creditat apoi gratuit cu bonusul de 50 de lei, care poate fi retras în orice moment sau pariat pe orice cote doriți, fără condiții ascunse de rulare.

bonussss

# Practic, tot ce trebuie să faceți este să pariați în mod normal, iar odată ce ați rulat suma depusă de cinci ori, contul dumneavoastră va fi alimentat cu un bonus ce poate fi utilizat sau retras instant. 

# Fortuna are una dintre cele mai bune oferte de pe piață, cu zecii de mii de meciuri disponibile pentru pariuri online în fiecare săptămână, însoțite de sute de variante de pariere la cele mai bune cote.

# La Fortuna poți depune și retrage direct din agenție, suma minimă acceptată fiind de numai 10 RON! Dacă optezi pentru varianta cardului bancar, trebuie să știi că suma minimă pentru depunere este 25 RON, iar cea pentru retragere 50 RON. 

bonus nou lung

Ai la dispoziție zece mii de evenimente sportive pe care poți paria live săptămânal, fiecare competiție, majoră sau nu, fiind atent tratată de către bookmakeri.

Turbo Cashout reprezintă unul dintre punctele forte ale agenției originare din Praga. Prin această opțiune poți închide pariul în orice moment, înaintea sau în timpul desfășurării evenimentelor selectate.

Miza minimă este de numai 0,41 lei, în vreme ce depunerile și retragerile minime se situează la rândul lor în jurul unor borne decente, 25 de lei, respectiv 50 de lei.

CUM SĂ PARIEZI ONLINE LA FORTUNA

Fortuna este un operator de pariuri multi-chanel, care folosește atât sistemul clasic cu agenții – sub brandul Fortuna fucționează în momentul de față peste 600 de astfel de locații- cât și pariurile online, accesibile atât de pe desktop, cât și de pe orice dispozitiv mobil.

Agenții autorizate