Urmareste-ne

Archive

Fotbal la Jocurile Olimpice, 28 iulie 2021. Meciurile decisive ne aduc 600 de lei

Fotbal la Jocurile Olimpice (27 iulie 2021). Ultima etapă din faza grupelor va stabili şi calificatele în faza eliminatorie de la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Vă propunem un bilet cu 4 meciuri, cele din grupele A şi C, şi un câştig potenţial de peste 600 de lei.

În grupa C, toate echipele au şanse la sferturi

Fotbal la Jocurile Olimpice (27 iulie 2021). De la 14:00, se joacă în Grupa C. Australia întâlneşte Egipt în ceea ce trebuia să fie duelul outsiderelor. Doar că, Australia a reuşit o victorie mare cu Argentina, 2-0, dar a pierdut cu Spania, 0-1. De partea cealaltă, Egiptul a scos un punct cu ibericii, într-un 0-0 închis, iar apoi a cedat 0-1 cu sud-americanii. E grupa cu cele mai puţine goluri, cu o medie de o singură reuşită per partidă. „Nu marchează ambele sau sub 2,5 goluri” are cota 1,51.

Fotbal la Jocurile Olimpice (27 iulie 2021). În cel de-al doilea joc al grupei, derby-ul latin dintre Spania şi Argentina, se întâlnesc favoritele hârtiei. Ibericii nu au pierdut, dar nici nu au impresionat, 4 puncte şi golaveraj 1-0. Dacă nu pierd, sunt singuri de sferturi. De partea cealaltă, sud-americanii sunt obligaţi să învingă, pentru a fi siguri. Se pot califica şi cu un egal, dar doar dacă Egiptul învinge pe Australia. Totuşi, privind loturile celor două naţionale, Spania are prima şansă la victorie. „PSF 1” are cota 1,63.

Totul se poate nărui pentru gazda Japonia

Fotbal la Jocurile Olimpice (27 iulie 2021). Şi în grupa A, de la 14:30, totul se decide în ultima rundă. Să începem cu Franţa – Japonia. Gazdele competiţiei au maximum de puncte, dar nu sunt sigure de calificare, pentru că o înfrângere la două goluri şi un succes al Mexicului înseamnă eliminare. Japonia are 6 puncte, Franţa şi Mexic au câte 3, iar Africa de Sud, zero. Japonezii au câştigat la limită, 1-0 cu africanii şi 2-1 cu mexicanii şi au nevoie de un singur punct. Europenii au pierdut drastic, 1-4, cu Mexic şi au bătut Africa de Sud cu 4-3. Sunt la -2 golaveraj. Dacă ajung pe zero, vor fi superiori japonezilor prin prisma numărului de goluri marcate. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,72.

Fotbal la Jocurile Olimpice (27 iulie 2021). Africa de Sud – Mexic e un meci la fel de important. Americanii, cu un succes, sunt siguri de un loc în sferturi, indiferent de rezultatul celuilalt meci. Africanii, dacă bat, fac 3 puncte şi aşteaptă ajutor de la japonezi, care trebuie să învingă pe Franţa. Mai mult, africanii, golaveraj 3-5, trebuie să bată la minimum două goluri diferenţă într-un meci cu multe reuşite, pentru că principalul criteriu de departajare după golaveraj este cel al golurilor înscrise. Totuşi, calculele par de prisos, întrucât Mexicul e favorit. „2 solist” are cota 1,43.

Fotbal la Jocurile Olimpice (27 iulie 2021).

Fotbal la Jocurile Olimpice (27 iulie 2021).

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare