Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Fotbalul e la putere cu 10 cote de pariat! Alege cel mai bun pont de sâmbătă

Sursa foto: www.aljazeera.com

Fanii fotbalului au ce vedea sâmbătă. Joacă Real Madrid, Chelsea, Arsenal, Bayern Munchen sau Inter. De asemenea, și iubitorii de rugby au un meci de urmărit, semifinala dintre Africa de Sud și Noua Zeelandă. De la rubrica „Pontul zilei” nu aveau cum să lipsească aceste partide, așa că te invităm să votezi cel mai bun meci de pariat astăzi.

Una dintre propuneri vine din Londra, unde Arsenal primește vizita lui Everton. „Tunarii” au un moral excelent, au bătut Bayern în grupele Ligii Campionilor și au rămas în cărți pentru calificare, în timp ce oaspeții vin după o umilință pe teren propriu, 0-3 cu Manchester United.

Un alt pont de luat în seamă este Leverkusen – Stuttgart. Trupa lui Alexandru Maxim scapă an de an miraculos de retrogradare, însă niciodată nu reușește să pună probleme echipelor de top din Bundesliga, din care face parte și Bayer.

Așa cum era normal, semifinala de la Cupa Mondială de rugby, dintre Africa de Sud și Noua Zeelandă nu avea cum să lipsească. Unii spun că este adevărata finală, însă, oricum s-ar numi, neo-zeelandezi sunt favoriți. Practică cel mai frumos rugby de la această competiție, au făcut spectacol în sferturile de finală cu Franța, iar casele de pariuri le-au oferit o cotă tentantă pentru victorie.

Ție care ți se pare pontul zilei? Votează acum!

Sursa foto: www.aljazeera.com

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate