Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Fotbalul revine în forță. La Unibet ai provocarea celor mai mari cote

Reluarea unor ligi de fotbal internaționale este momentul perfect pentru o nouă Provocare a celor mai mari cote! Participă în fiecare săptămână și joacă pentru unul dintre cele 20 de Pariuri gratuite de 500 RON.

Cum funcționează:

    • Optează pentru promoție pe site-ul Unibet;
    • Selectează un pariu pe orice meci de fotbal (Miză minimă: 5 RON);
    • Plasează pariuri câștigătoare cu cele mai mari cote posibile într-o săptămână (de luni ora 00:00 – 23:59 duminică);
    • Cei 20 de jucători cu cele mai mari cote câștigătoare vor câștiga câte un Pariu gratuit de 500 RON;
    • Pariurile gratuite vor fi disponibile pentru 7 zile;

Condiții de îndeplinit pentru a câștiga un pariu gratuit de 500 RON

Pentru această promoție este necesară optarea. Se vor lua în considerare numai pariurile plasate după optare. Nu există nicio limită cu privire la numărul pariurilor plasate de jucători în timpul acestei promoții. Doar pariurile plasate pe fotbal sunt eligibile pentru această promoție.

Doar primii 20 de jucători cu cele mai mari cote câștigătoare (pariuri plasate și stabilite săptămâna anterioare luni – duminică), vor fi recompensați, cu câte un pariu gratuit de 500 RON. Dacă mai mulți clienți au exact aceleași cote câștigătoare, toți vor fi recompensați în funcție de cea mai înaltă poziție din clasament. Clasamentul va fi actualizat în lunea de după încheierea perioadei promoției (luni 00:00 – dumincă 23:59). Clasamentul va fi actualizat în fiecare luni la ora 19:00 CET. Câștigătorii și cotele câștigătoare vor fi anunțate pe pagina promoției.

Doar pariurile stabilite pe orice eveniment de fotbal în perioada promoției contează pentru această promoție. Doar pariurile de minim 5 RON sunt luate în considerare pentru această promoție. Pariurile încasate (cashed-out) nu contează pentru această promoție. Pariurile sistem nu sunt eligibile pentru această promoție.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Promotii