Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Franța – Australia Cupa Mondială 16.06.2018

Ponturi pariuri Franța – Australia Cupa Mondială 16.06.2018. Vicecampioana europeană Franța intră în competiție la Cupa Mondială. Dă piept cu Australia, la Kazan, de la ora 13:00.



OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron

Franța – Australia Peste 2,5 @ 1.66


La 20 de ani de la titlul mondial obținut pe teren propriu, Franța speră să își adauge în palmares un nou trofeu. Ar fi al doilea pentru „cocoși”, care sunt cotați cu a patra șansă la câștigarea competiției. Până să ajungă să dispute însă o eventuală finală, elevii lui Didier Deschamps au nevoie de un start lansat în grupa C. Iar Australia le poate oferi această ocazie. Altfel, grupa este una extrem de complicată pentru cocoși, ceilalți adversari fiind Danemarca și Peru, două reprezentative de nivel 2 în fotbalul mondial, dar extrem de incomode.

Ponturi pariuri Franța – Australia Cupa Mondială 16.06.2018

Vicecampioana europeană a avut evoluții mai mult decât convingătoare în cei doi ani care ne separă de turneul final din 2016. În preliminarii a pierdut un singur meci, 1-2 cu Suedia. Apoi, de la finalul calificărilor, în cele șapte meciuri disputate a înregistrat patru victorii, două remize și o înfrângere. Seria a început cu succesul în fața Țării Galilor, scor 2-0, care a fost urmat însă de două partide mai puțin reușite: 2-2 cu Germania și 2-3 cu Columbia. Cel mai recent, naționala Franței le-a învins pe Rusia (3-1), Irlanda (2-0) și Italia (3-1) și a remizat cu Statele Unite (1-1).

Ponturi pariuri Franța – Australia Cupa Mondială 16.06.2018

Este evident că Australia nu se poate ridica la nivelul francezilor, dar poate fi capabilă oricând de o surpriză. Calificarea la turneul final a fost obținută cu mari emoții. Echipa a terminat pe locul 3 în grupa din preliminarii și a trebuit să treacă de două tururi de baraj. A trecut cu mari emoții de Siria în primul tur, în prelungiri, dar apoi nu a mai avut nicio problemă în turul decisiv cu Honduras. De la finalul preliminariilor, echipa a mai disputat patru meciuri amicale, în care a înregistrat două victorii, o remiză și o înfrângere: 1-4 cu Norvegia, 0-0 cu Columbia, 4-0 cu Cehia și 2-1 cu Ungaria.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii