Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Franța – Italia Amical 01.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Franța – Italia Amical 01.06.2018. Am analizat pentru astăzi derby-ul zilei din pregătirile pentru Cupa Mondială.Ponturi pariuri Franța – Italia Amical 01.06.2018

Franța este calificată la Cupa Mondială și este într-o formă extrem de bună. În cele cinci partide amicale disputate după ce s-au terminat preliminariile de mondial, Franța a reușit trei victorii, un rezultat de egalitate și are o înfrângere. Aceasta din urmă a fost împotriva Columbiei, un meci pe care Franța trebuie să îl uite repede, s-au trebuie să învețe tot ce pot din el. În ultima partidă disputată au dispus de Irlanda cu scorul de 2-0, meciul a fost unul la discreția gazdelor și puteau câștiga cu un scor mul mai mare, dar lipsa de concentrare a vedetelor din atacul cocoșilor, a făcut ca scorul să fie atât de strâns.

Pariază gratuit pontul nostru: peste 2,5 goluri  @ 2,05


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


Problema mare a naționalei Franței este că a primit de fiecare dată gol în meciurile cu adversari de același calibru, au luat trei cu Columbia, două cu Germania și unul cu Rusia, țara gazdă a mondialului. Italia este într-o continuă reconstrucție la nivel de echipă națională, în acest moment. Italia nu s-a calificat la Cupa Mondială pierzând barajul împotriva Suediei. În cele trei jocuri de după preliminarii au o victorie, un egal și o înfrângere. Egalul a fost obținut cu Anglia, într-un meci în care a fost dominată copios, dar probabil că rezultatul a fost cel ce conta la vremea respectivă.

Ponturi pariuri Franța – Italia Amical 01.06.2018

Victoria este împotriva Arabiei Saudite, acest joc nu a avut un istoric important, dar pentru Italia în acest moment contează orice rezultat pozitiv. Înfrângerea a venit poate și cum era normal împotriva Argentinei lui Messi, pumele s-au impus cu scorul de 2-0 chiar în Italia. În ultimele două partide directe s-au marcat peste 2,5 goluri de fiecare dată, iar Franța s-a impus în ambele partide. Având în vedere și forma de moment și plusul de valoare din acest moment, noi credem că și astăzi se va impune tot Franța.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii