Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

George Cosac a analizat pentru betmag.ro meciul Halep – Șarapova, de la Singapore

Sursa foto: digisport.ro

Simona Halep a început în forţă Turneul Campioanelor, reuşind să o bată în două seturi pe Flavia Pennetta, scor 6-0, 6-3. În celălalt meci al grupei, Maria Sharapova a trecut de Agnieska Radwanska, aşa că meciul doi din grupă o pune pe româncă faţă în faţă cu rusoaica pe care nu a bătut-o niciodată.

Statistica este clar în favoarea Sharapovei, care conduce cu 5-0 la capitolul meciuri directe. Cu toate acestea, avantajul Simonei ar fi forma mult mai bună, dar şi faptul că rusoaica vine după o accidentare. Partida se va juca marţi dimineaţă, la Singapore.

Betmag.ro a vorbit cu George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, despre duelul Halep – Sharapova. Oficialul român este foarte încrezător, mai ales după victoria în fața Flaviei Pennetta.

„A venit momentul Simonei Halep! După ce anul trecut a ajuns în finală, acum simt că poate câștiga turneul. Chiar dacă nu a bătut-o niciodată pe Sharapova, acum o va face! S-a terminat cu dominația rusoaicei în fața Simonei. Oricum, o să fie cel mai frumos duel Halep – Sharapova de până acum! Eu sunt de părere că va termina grupa cu trei victorii, o simt într-o formă excelentă. În grupa cealaltă, cele mai puternice sunt Muguruza și Kvitova, dar Halep le poate bate pe amandouă!”, a declarat George Cosac pentru betmag.ro

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursa foto: digisport.ro

Agenții autorizate