Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Germania – Arabia Saudită Amical 08.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Germania – Arabia Saudită Amical 08.06.2018. Germania are mare nevoie de victorie în acest meci, mai ales după înfrângerea destul de surprinzătoare din ultimul amical.Ponturi pariuri Germania – Arabia Saudită Amical 08.06.2018

Germania și-a câștigat grupa de preliminarii cu maximul de puncte, 30 din 30 posibile și au avut un golaveraj de senzație după cele zece meciuri jucate de 43-4. Germania a avut o medie de goluri în partidele pe care le-a disputat de 4,7 goluri per meci, în șase din cele zece partide rezultatul a fost de peste 3,5 goluri per meci. După aceste preliminarii Germania a jucat cinci partide amicale, dar aici avem parte de o mare surpriză, nemții nu au câștigat vreun joc din cele cinci disputate.

Pariază gratuit pontul nostru: victorie gazde H -3 @ 2,40


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


În primul amical au jucat împotriva Angliei și s-a terminat egal scor 0-0. Germania a dominat acest joc, dar la capitolul ocazii meciul a fost echilibrat. În următoarele două partide au întâlnit doi granzi ai Europei, în primul joc au remizat 2-2 cu Franța, iar în al doilea au remizat 1-1 cu Spania. Prima înfrângere a venit în fața Braziliei cu scorul de 0-1. Problema mare la acest joc a fost că și-au creat 13 ocazii de gol, dar au șutat o singură dată pe spațiul porții, iar pentru o echipă precum Germania acest lucru este îngrijorător. În ultimul amical disputat, au jucat cu Austria.

Ponturi pariuri Germania – Arabia Saudită Amical 08.06.2018

La capitolul posesie au câștigat categoric partida, dar la capitolul faze de poartă au pierdut lamentabil: Austria a avut 14 ocazii de gol și șapte șuturi pe poartă, în timp ce Germania a avut opt ocazii de gol și patru șuturi pe poartă,m la o posesie de 64%. Arabia Saudită are în ultimele cinci amicale, trei înfrângeri și două victorii, în cele trei înfrângeri au primit șapte goluri și au fost împotriva Belgiei, Italiei și naționalei din Peru. Victoriile au fost cu Grecia și Algeria, iar scorul a fost identic 2-0.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii