Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Germania – Mexic Cupa Mondială 17.06.2018

Ponturi pariuri Germania – Mexic Cupa Mondială 17.06.2018. Campioana mondială în exercițiu, Germania, intră astăzi în competiție la turneul final din Rusia. Panzerele dau pieptcu Mexic, la Moscova, pe Stadionul Luzhniki, de la ora 18:00.OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron

Germania – Mexic 1 @ 1.48


Deținătoarea trofeului mondial, Germania este cotată cu a doua șansă la actuala ediție de Cupă Mondială. Brazilia este naționala care a primit cele mai mari șanse. La această statistică au contribuit decisiv evoluțiile și rezultatele naționalei Germaniei din amicale. Singura națională calificată la Cupa Mondială cu victorii pe linie, Germania a arătat numeroase carențe în meciurile de pregătire. În cele 6 partide, Die Mannschaft a obținut o singură victorie, 2-1 cu Arabia Saudită, în chiar ultimul meci. În rest, palmaresul a fost de trei remize și două înfrângeri: 0-0 cu Anglia, 2-2 cu Franța, 1-1 cu Spania, 0-1 cu Brazilia și 1-2 cu Austria.

Ponturi pariuri Germania – Mexic Cupa Mondială 17.06.2018

Mexic este și ea o câștigătoare de preliminarii. A terminat pe primul loc în zona CONCACAF, cu un palmares de șase victorii, trei remize și o înfrângere, acest eșec venind în ultimul meci din preliminarii. De la finalul preliminariilor, băieții antrenați de columbianul Juan Carlos Osorio au jucat opt meciuri amicale, în care au înregistrat patru victorii, două remize și două înfrângeri. Polonia, Bosnia, Islanda și Scoția au căzut victime, în timp ce Belgia și Țara Galilor au obținut rezultate de egalitate. Singurele care au reușit să îi învingă pe mexicani au fost Croația (1-0) și Danemarca (2-1).

Ponturi pariuri Germania – Mexic Cupa Mondială 17.06.2018

Despre palmaresul nemților la Cupa Mondială sunt multe de spus. Campioana mondială în exercițiu caută în Rusia al cincilea trofeu din istorie, ceea ce ar aduce-o la egalitate cu Brazilia în fruntea clasamentului trofeelor. Prezentă pentru a 19-a oară la turneul final, Germania a eșuat doar în cinci rânduri în încercarea de a juca una dintre finale. Palmaresul nemților arată astfel: patru titluri de campioană, patru locuri 2, patru locuri 3 și un loc 4. La ultimele patru turnee, Germania a luat de fiecare dată medalie. De cealaltă parte, Mexic se poate lăuda cu două prezențe în sferturile de finală, ultima dată în urmă cu 32 de ani.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii