Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Golurile vin din Spania. Cota 2,40 la un meci din Primera Division!

Sursa foto: sites.duke.edu

Runda a zecea din Primera Division debutează cu meciul Deportivo – Atletico Madrid, acest duel fiind programat vineri pentru a oferi timp de odihnă elevilor lui Diego Simeone, care marți se deplasează 5685 de km pentru meciul cu Astana, din Liga Campionilor.

Ambele formații au început foarte bine sezonul, fiind despărțite în clasament de șase puncte și trei locuri, în favoarea trupei din Madrid. Atletico a reușit să câștige șase din cele nouă meciuri jucate, în timp ce Deportivo se poate mândri doar cu trei victorii. În schimb, la numărul de înfrângeri sunt la egalitate, câte două de fiecare.

La capitolul absenți, Deportivo are doi jucători pe listă, Manuel Pablo și Fabri, în timp ce Atletico îl va lăsa acasă pe Vietto, accidentat.

Madrilenii au marcat în acest sezon mai mult decât i-au obișnuit pe fani în trecut, având 14 reușite în nouă partide. Același număr de goluri îl are și Deportivo, ambele având o medie de 1,55 reușite / meci. Situația se schimbă când vine vorba de goluri încasate, unde Atletico are doar cinci, în timp ce Depor are 11.

Statistica meciurilor directe indică un duel cu multe goluri, trei din ultimele cinci întâlniri având minimum trei goluri marcate. Ultimul duel a avut loc în aprilie 2015, când elevii lui Simeone s-au impus cu 2-1, tot pe Estadio Municipal de Riazor.

Pont: Peste 2,5 goluri @ 2,40 la Unibet

Sursa foto: sites.duke.edu

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate