Urmareste-ne

Archive

Groparii săptămânii. Cele mai mari surprize din weekend

Groparii săptămânii. Cele mai mari surprize din weekend, unul în care s-au disputat foarte puține evenimente, din cauza crizei din această perioadă.

Groparii săptămânii

  • Sâmbătă, cea mai mare supriză a venit din campionatul Turciei, unde Konyaspor s-a impus fără mari probleme în fața celor de la Fenerbahce, scor 1-0. Supriza este și mai mare cu cât gazdele au terminat meciul cu doi jucători în minus, așa că nu se aștepta nimeni la acest lucru.

Cele mai mari surprize din weekend

  • O surpriză imensă a fost și la meciul din Australia dintre Gold Coast și Moreton Bay, terminat 1-1, în condițiile în care gazdele aveau cota 1,06 pentru un succes.
  • Un alt meci care a adus multă supărare pariorilor a fost Bolivar – Wilstermann, terminat 1-1, în condițiile în care gazdele aveau 1,50 pentru victorie.

Konyaspor – Fenerbahce 1 @ 3,50
Gold Coast – Moreton Bay X @ 8,00
Bolivar – Wilstermann X @ 3,80

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii