Urmareste-ne

Archive

Handbal din Liga Campionilor! Facem bani cu CSM București

Handbal din Liga Campionilor! Facem bani cu CSM București, într-o partidă foarte interesantă din cea mai tare competiție europeană. Jocul e programat de la ora 17:00, ora României.

Handbal din Liga Campionilor! Facem bani cu CSM București

După patru etape jucate în Liga Campionilor, CSM București este pe locul patru în grupă, cu șase puncte, obținute după trei victorii și o înfrângere. Adversara de astăzi este pe ultimul loc, cu cinci înfrângeri în cinci partide. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem o victorie fără emoții pentru gruparea din Capitala României.

Handbal din Liga Campionilor! Facem bani cu CSM București

Al doilea duel de pe bilet este cel dintre Odense și Brest Bretagne, unde avem față în față două echipe de top, clasate pe locurile doi, respectiv patru, diferența dintre ele fiind de două puncte. Ambele sunt echipe care se apără foarte bine, așa că pronosticul nostru la acest duel este „sub 54,5 goluri”.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii