Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Ponturi pariuri HB Torshavn – Derry City (13.07.2023). Cote bune în Conference League

Ponturi pariuri HB Torshavn - Derry City
HB Torshavn - Derry City, 13.07.2023. Ponturi pariuri Conference League

HB Torshavn – Derry City se joacă joi, 13.07.2023, de la ora 21:00, în primul tur preliminar din Conference League. Ambele formații sunt la mijlocul sezonului pe plan intern și ocupă același loc 3 în campionat. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

HB Torshavn, trei meciuri fără victorie

Locul 3 în campionatul Insulelor Feroe, HB Torshavn nu trece prin cea mai bună formă. De trei meciuri, echipa nu reușește să câștige. Are două înfrângeri, ambele în campionat, și o remiză, în Cupă. De precizat, toate cele 3 partide au fost în deplasare. Pe teren propriu, însă, statisticile sunt mult mai bine pentru Torshavn, care are trei victorii la rând și un golaveraj fantastic: 11-1.
În preliminariile europene, feroezii au câștigat ultimele 3 jocuri acasă. În urmă cu două sezoane, au învins cu 4-0 pe Buducnost și apoi cu 1-0 pe Maccabi Haifa. Succesul contra israelienilor a venit, totuși, după un 2-7 la Haifa în tur. Iar anul trecut, HB Torshavn a bătut acasă cu 1-0 pe Newtown din Țara Galilor, dar a ratat calificarea la lovituri de departajare după 1-2 în deplasare.

Ponturi pariuri HB Torshavn – Derry City: pariem pe goluri

Derry City este, de asemenea, pe locul 3 în campionat. Irlandezii au, însă, probleme în meciurile disputate în deplasare. De 4 partide afară, nu reușesc să învingă. Au 3 înfrângeri și o remiză, dar programul a fost unul complicat, cu deplasări la primele două clasate.
Torshavn și Derry City sunt două formații modeste, dovadă stând valoarea loturilor. Feroezii au un lot cotat la 2,11 milioane (25 de jucători), în timp ce adversarii ajung la 3,75 (30 de jucători). Echilibru, așadar. La echilibru ne așteptăm și pe teren, iar o remiză are șanse mari să apară. Mizăm, însă, că vor marca ambele formații, iar cota pentru GG este de 2,01.

Ponturi pariuri HB Torshavn - Derry City

HB Torshavn – Derry City, 13.07.2023. Ponturi pariuri Conference League

Alte 3 pronosticuri la HB Torshavn – Derry City

E primul meci direct între cele două formații, astfel că statistica nu ne poate ajuta prea mult din punctul acesta de vedere. În schimb, putem urmări ultimele rezultate, pentru a ne face o idee mai clară. HB Torshavn se remarcă pe plan intern prin faptul că marchează mult mai des pe teren propriu decât o face în deplasare, aproape dublu practic. Va încerca să profite de avantajul meciului acasă. De partea cealaltă, Derry City are o medie mai mare de goluri pe meci afară (2,4), față de acasă (1,8). Pentru că pe teren propriu, încasează mai rar goluri. Coroborând aceste cifre, putem spera la un meci generos în această seară de Conference League. Puteți încerca următoarele 3 pronosticuri:

  • 1,63 – cota pentru „PSF X”
  • 1,90 – cota pentru „Torshavn câștigă minim o repriză”
  • 2,55 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Joacă responsabil!

Agenții autorizate