Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Horia Ivanovici vs SuperGigi (17.03.2023). Cine câştigă duelul ponturilor

Horia Ivanovici vs SuperGigi (17.03.2023)
Horia Ivanovici vs SuperGigi (17.03.2023). Cine câştigă duelul ponturilor

Horia Ivanovici vs SuperGigi (17.03.2023)! Horia Ivanovici şi SuperGigi au, în fiecare emisiune Fanatik SuperLiga, un duel de… pariori. Ambii experţi îşi aleg vineri de vineri pariurile pentru weekend şi ţin scorul. După două runde, sunt la egalitate, iar pe 17 martie şi-au făcut din nou alegerile. Cine câştigă?

Horia Ivanovici, bilet de play-off în SuperLiga la cotă 3,80

Ca de obicei, Horia Ivanovici a făcut primul alegerile în emisiunea Fanatik SuperLiga, în duelul său cu SuperGigi. Jurnalistul a mers pe două GG-uri în prima etapă de play-off în SuperLiga. Prima selecţie a venit din derby-ul de sâmbătă, FCSB – Universitatea Craiova, pentru care GG-ul e cotat la 1,90. A doua partidă de pe biletul lui Horia Ivanovici, Farul – Sepsi, primeşte cotă 2,00 pentru GG.

„Cât e cota pentru marchează amândouă? 1,90? Uită-te la Farul – Sepsi că ambele marchează. Ăsta vreau să fie pariul meu, să le combin pe astea două, să văd la ce cotă ajung. 2,00? Ăsta e pariul meu în SuperDuelul cu tine. Am luat că ambele marchează la FCSB – Craiova şi la Farul – Sepsi. Aproape4 nu e o cotă rea!

La Farul se joacă deschis, Sepsi vine să joace fotbal. Are încredere. Farul întotdeauna marchează pe teren propriu. Greu să nu marcheze… Iar la FCSB – Universitatea Craiova sunt prea mulţi jucători de valoare să nu înscrie”, a analizat Horia Ivanovici primele două meciuri din play-off-ul SuperLigii.

Horia Ivanovici vs SuperGigi (17.03.2023). Biletul lui Horia Ivanovici

Horia Ivanovici vs SuperGigi (17.03.2023). Biletul lui Horia Ivanovici

Oferta lunii la Superbet: 200 de rotiri gratuite la Shining Crown

Horia Ivanovici vs SuperGigi (17.03.2023). Expertul Superbet are cotele mai mari

„Nu sunt aşa superstiţios, dar ultima dată când te-am bătut la duelul ăsta, te-am bătut cu Monaco… Vreau să merg în Franţa… Înainte, am Bochum – Leipzig (n.r. – se joacă sâmbătă, de la 16:30). Aş lua GG şi peste 3,5 goluri, am cotă 2,90. Şi mai merg în Franţa, la Monaco (n.r. – Monaco joacă duminică, de la 14:00, pe terenul lui Ajaccio). Aici aş juca 2 şi 3+, tot la 2,90. Eu am cotă 8,41″, a replicat SuperGigi la pronosticurile lui Horia Ivanovici. Cotele au variat din nou, în favoarea lui SuperGigi, iar GG4+ din Bundesliga are 3,30.

Horia Ivanovici vs SuperGigi (17.03.2023). Biletul lui SuperGigi

Horia Ivanovici vs SuperGigi (17.03.2023). Biletul lui SuperGigi

SuperGigi este o prezenţă constantă în emisiunea Fanatik SuperLiga, moderată de Horia Ivanovici. Îi puteţi urmări pe cei doi şi duelul lor de pronosticuri în fiecare vineri.

Fanatik SuperLiga poate fi urmărită LIVE, in fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:30

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate