Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Horoscopul săptămânii. AstroloaGGa îți prevede viitorul la pariuri

Sursă foto: jezebel.com

Deși pariurile fac parte din categoria jocurilor de noroc, pe orice site de ponturi găsești meciuri sigure, strategii profitabile și analize matematice. Pe betmag.ro n-ai să vezi așa ceva. Îți prezentăm în continuare horoscopul pariorului pentru săptămâna 24-29 noiembrie, exact așa cum ni l-a transmis astroloaGGa. Dacă-l iei în serios, ar trebui să-ți pui multe semne de întrebare…

BERBEC
Dacă fericirea te ține în friendzone e vremea să îți valorifici potențialul în materie de sport. Săptămâna asta ar fi bine să mizezi pe handbalul feminin.

TAUR
Oamenii din jurul tău îți fac zile fripte chiar și pe frigul ăsta. Îți recomandăm să te relaxezi uitându-te la Dortmund – Stuttgart, dar ai grijă să nu-ți pierzi banii la pariuri.

GEMENI
Farmacista îți spune să nu folosești soluția de desfundat nasul mai mult de cinci zile. Chiar dacă iarna durează trei luni îți recomandăm să o asculți, nu de alta, dar nu ai vrea să ai halucinații și să crezi că o să câștigi pariind iar pe Chelsea

RAC
Acum vor să interzică fumatul în spațiile publice. Nu te întrista, se poate și mai rău:să-ți interzică fumatul în liftul de la maternitate sau să nu câștige echipa pe care pariezi.

LEU
Când erai copil îți era frică de clovni, acum ai ajuns să-i votezi. Probabil vor fi câțiva și la partida dintre Steaua și Astra. Du-te la spectacol și pariază pe X2!

FECIOARĂ
E vremea să faci niște schimbări în viața ta. Poți începe cu freza, asta ca să nu mai aibă dubii soția ta dacă te duci să-ți iei salariul sau alocația. O sumă ceva mai mare decât alocația zilelor noastre poate fi câștigată totuși dacă ai inspirație când intri în agentie. Poți încerca meciurile din Spania.

BALANȚĂ
Îmi pare rău să ți-o spun, dar săptămâna asta nu vei avea noroc dacă vei juca la pariuri. Mai bine încerci să te joci cu prietena ta; deci nu-ți da banii pe bilete, fix lângă agenție este un magazin de… jucării. 😉

SCORPION
Oi fi tu expert în Ligue 1, dar dacă ai de gând să-ți pierzi banii joacă pe Marseille. Dacă vrei să câștigi, asculta-mă și evită meciurile din Franța weekend-ul ăsta.

SĂGETĂTOR
Încearcă să țintești mai spre stânga, așa poate o să nimerești meciurile câștigătoare. Doar atât îți spun: vor fi multe goluri în Germania.

CAPRICORN
Astrele spun că vor fi multe goluri etapa asta în Italia. Depășește astenia anotimpului și grăbește-te la o agenție de pariuri.

VĂRSĂTOR
Nu-ți umple biletul cu favorite pentru a lua mărunțiș. E timpul să ai ” cojones” și să mizezi pe outsideri. Norocul îți va zâmbi politicos.

PEȘTI
Chiar dacă vecina de deasupra geme poți s-o faci și tu pe cea de sub. Nu vei regreta. Nu vei regreta nici daca pui 1 cu handicap la Dortmund – Stuttgart. E meciul tău!

Sursă foto: jezebel.com

Agenții autorizate