Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Horoscopul săptămânii la pariuri. Ce îți prevede astroloaGGa :)

Sursă foto: jezebel.com

Deși pariurile fac parte din categoria jocurilor de noroc, pe orice site de ponturi găsești meciuri sigure, strategii profitabile și analize matematice. Pe betmag.ro n-ai să vezi așa ceva. Îți prezentăm în continuare horoscopul pariorului pentru săptămâna 7-13 decembrie exact așa cum ni l-a trimis astroloaGGa specializată în jocuri de noroc. Dacă-l iei în serios, ar trebui să-ți pui multe semne de întrebare…

BERBEC
Femeia ta întreținută este foarte credincioasă: lasă totul în plata domnului, adică a ta. Ar fi bine să nu mizezi pe meciurile din Europa League, nu sunt sigure, iar dacă vei pierde banii jucând la pariuri, te va lăsa cu siguranță.

TAUR
Meciurile din Italia ți se potrivesc mănușă pe vremea de săptămâna asta. Urmărește-ne zilnic și pariază. Astrele sunt de partea ta, nu trebuie să te miști prea mult.

GEMENI
Prietena ta e ca o vioară, tu, pentru ea, ca un nai: n-ai venit cu flori, n-ai bătut covorul, n-ai cu ce, n-ai pierdut banii la pariuri dacă ai mizat pe Real Madrid. Pregătește-te de ceva consistent, sigur o să storci o agenție.

RAC
Handbalul este sportul tău. Pariază pe Norvegia împotriva României și îmi vei mulțumi. Vezi că fetele din Puerto Rico, care joacă cu cele din Spania, joacă la fel de bine cum citește AstroloaGGa în stele.

LEU
PSG – Lyon este partida care îți poartă noroc, pune-o prima pe biletul tău și o să scoți ceva bani să-ți scoți iubita în oraș sau, dacă nu ai una, cățelul la plimbare. Statistic, ai mai multe șanse să obții numărul de telefon al unei gagici dacă ești însoțit de un cățel.

FECIOARĂ
Nu exagera cu alcoolul, femeile sau pariurile. Nu e recomandat să faci abuzuri în perioada aceasta pentru că ești ceva mai vulnerabil decât de obicei. Poți să te uiți la meciuri și să citești betmag.ro

BALANȚĂ
Ai nevoie de o vacanță. Îți recomand Italia. Se vor disputa partide interesante. Fă-ți biletul pe băncuță lângă Colosseum și pariază online la una dintre casele de pariuri licențiate. Dă-le și prietenilor codul, sigur o să scoți ceva, așa că fii altruist!

SCORPION
Ești radical și vezi totul doar în alb și negru. Ai mare nevoie să te relaxezi. Pune TG3+ la meciurile din Europa League; așa ți se va lărgi viziunea asupra lucrurilor din viața ta. Și nu-ți mai supăra prietena!

SĂGETĂTOR
Dacă te-ai îndrăgostit de tipa care te ține de ani buni în friendzone și nu știi cum să-i spui, o să-ți dau eu un sfat: nu-i spune! Femeile sunt complicate, ia și fă-ți un bilet, ai ceva șanse să câștigi, cu siguranță îți va aduce o mai mare satisfacție.

CAPRICORN
Ai tendința să fii arogant, iar asta îți va afecta flerul tău fotbalistic. Dacă ții morțiș să pariezi încearcă handbalul, deși te-aș sfătui să te abții și doar să te delectezi cu articolele betmag.ro.

VĂRSĂTOR
Astrele spun că săptămâna aceasta este atât de potrivită pentru stors banii caselor de pariuri încât unii nativi chiar vor câștiga mici averi. Alți vărsători, care nu au același noroc, să se mulțumească dacă scot bani ca să-și schimbe cauciucurile la Logan.

PEȘTI
Peștilor, înotați în ape tulburi și reci. Clarificați situațiile tensionate și evitați casele de pariuri, nu de alta, dar astrele spun că pariurile v-au adus cel mai des în conjuncturi dificile cu partenera.

Sursă foto: jezebel.com

Agenții autorizate