Urmareste-ne

Betano

Ia-ți pariul gratuit de la Betano! 24 lei să joci pe Euro 2024, garantat, fără depunere și fără rulaj

24 lei pariu gratuit pe Euro 2024 de la Betano
24 lei pariu gratuit pe Euro 2024 de la Betano

Betano, sponsor oficial al UEFA EURO 2024, oferă un pariu gratuit de 24 lei tuturor clienților noi care utilizează CODUL PROMOȚIONAL EURO24 la deschiderea contului și fac verificarea acestuia. Promoția este valabilă pe toată perioada turneului final al Campionatului European de Fotbal din Germania. Ia-ți și tu pariul gratuit de la Betano! Toate detaliile acestei promoții, mai jos!

Cum iei 24 lei pariu gratuit pe Euro 2024 de la Betano, sponsorul oficial al competiției

Promoția 24 lei pariu gratuit (free bet) pe Euro 2024 se adresează exclusiv jucătorilor noi care își deschid cont la Betano și introduc (la pasul al treilea din procesul de înregistrare) codul promoțional EURO24.

Campania se desfășoară între 15 iunie și 14 iulie 2024, adică pe perioada Campionatului European de Fotbal din Germania.

Toți clienții noi care își creează cont pe Betano în acest interval și introduc codul promoțional EURO24 la pasul al treilea, primesc automat, garantat, fără depunere și fără rulaj un pariu gratuit de 24 lei la verificarea contului.

Pariul gratuit poate fi folosit numai pe evenimente referitoare la EURO24. Pariul gratuit poate fi folosit pe o perioadă de 3 zile de la acordarea lui în contul de joc, dar nu mai târziu de 14 iulie 2024, ziua finalei de la Euro 2024.

Sumele câștigate din folosirea pariului gratuit se transferă direct în balanța reală a jucătorului, fără condiții de rulaj.

124 rotiri gratuite, bonus pentru clienții noi

Pariul gratuit de 24 lei de la Betano nu este singurul bonus pe care îl primesc jucătorii care folosesc la înscriere codul promoțional EURO24.

Odată finalizată procedura de înregistrare, fiecare jucător primește și 124 rotiri gratuite (free spins). Rotirile pot fi jucate numai la Sweet Bonanza, într-un interval de 7 zile de la acordarea lor.

Fiecare rotire are o valoare de 0,2 lei.

Câștigurile rezultate din jucarea celor 124 rotiri gratuite la Sweet Bonanza se vor transfera în balanța bonus. Pentru a deveni bani reali, au o cerință de rulaj de x40. Perioada disponibilă pentru efectuarea rulajului este de 100 zile calendaristice de la momentului transferului fondurilor în balanța bonus.

Cine poate lua bonusurile de la Betano

  • La promoția Betano pot participa doar jucătorii noi care își deschid cont în perioada Campionatului European și folosesc, la pasul al treilea din procesul de înregistrare, codul promoțional EURO24.
  • Nu au voie să participe la campanie angajații, acționarii sau colaboratorii Betano, și nici rudele/afinii acestora până la gradul II. De asemenea, nu sunt eligibili pentru a participa la prezenta campanie membrii și angajații ONJN.
  • Participanții ale căror conturi au fost închise sau suspendate pe perioada desfășurării promoției, ca urmare a încălcării dispozițiilor legale și/sau regulamentare, precum și ca urmare a auto-excluderii, pierd dreptul de a participa la Campanie, precum și orice drept asupra premiilor.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate