Urmareste-ne

Betano

Ia-ţi porţia de vitamine de la Betano! Câştigă 25 de rotiri gratuite la Fruit Shop

Ziua şi cel puţin o ofertă specială la Betano, în secţiunea de cazinou. Miercuri este ziua fructelor şi câştigi 25 de rotiri gratuite la slotul video „Fruit Shop”. Nu trebuie să fii norocos, pentru că vei câştiga automat, dacă respecţii condiţiile promoţiei.

Ia-ţi porţia de vitamine

Ce câştigi am stabilit deja: 25 de rotiri GRATUITE la slotul video „Fruit Shop”. Dar cum faci asta? Foarte simplu, în primul rând, trebuie să apeşi pe butonul de participare. Cum promoţia este una care se repetă în fiecare lună, e nevoie să te înscrii de fiecare dată. După ce ai apăsat pe „Participă”, mai trebuie să depui 100 de lei în contul tău, iar banii trebuie să îi joci la sloturile din promoţie.

Mai exact, poţi să rulezi cei 100 de lei la oricare din sloturile „fructate”: „Fruit Shop”, „Super Fast Hot Hot”, „Super Fast Hot Hot Respin”, „Feelin` Fruity 10”, „20 Super Hot”, „Fruit Bonanza”, „Opal Fruits”, „Fruit Party” sau „Sunny Fruits Hold&Win”.

Nu uita un singur lucru: promoţia e valabilă doar în zilele de miercuri, mai exact 24 de ore începând de la ora 02:00. Adică se închide promoţia joi, la ora 01:59.

Ah da! Şi ca să nu uităm… fiecare rotire gratuită din cele 25 pe care le câştigi are o valoare de 0,75 lei. Şi vezi că au „termen de valabilitate”. Expiră în 24 de ore. Partea bună e că toţi banii pe care îi iei cu rotirile gratuite sunt ai tăi. Fără alte condiţii. Îţi intră direct în cont.

Termeni şi condiţii

 • Oferta se adresează tuturor clienților care s-au înscris prin apăsarea butonului “PARTICIPĂ”
 • Oferta cere clienților să depună și să joace 100 de lei la sloturile video eligibile, Fruit Shop, Super Fast Hot Hot, Super Fast Hot Hot Respin, Feelin` Fruity 10, 20 Super Hot, Fruit Bonanza, Opal Fruits, Fruit Party, Sunny Fruits Hold&Win, pentru a câștiga 25 de Rotiri Gratuite la slotul Fruit Shop
 • Doar rulajul realizat cu bani reali se contorizează pentru a îndeplini criteriile ofertei.
 • Oferta este valabilă în fiecare zi de miercuri a lunii Noiembrie 2021 (03/11, 10/11, 17/11, 24/11)
 • Oferta este valabilă doar pentru jocurile din categoria JOCURI ELIGIBILE enumerate mai sus și pot fi găsite în secțiunea Casino a site-ului Betano
 • Oferta poate fi folosită o singură dată pe zi de către fiecare client
 • Rotirile Gratuite pe care le câștigi pot fi folosite doar la jocul “Fruit Shop”
 • Fiecare Rotire Gratuită are o valoare de 0,75 lei
 • Rotirile Gratuite sunt disponibile timp de o zi. În cazul în care Rotirile Gratuite nu sunt folosite în acest interval, ele expiră
 • Perioada de 24 ore începe la 02:00 și se încheie la 01:59 în ziua următoare
 • Rotirile Gratuite vor fi creditate în cont în ziua următoare, până la ora 18:00
 • Câștigurile rezultate în urma Rotirilor Gratuite nu au condiții de rulaj și sunt creditate în cont ca bani cash
 • Se aplică Termenii și Condițiile Generale și Regulile de Bonus.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare