Urmareste-ne

Archive

Iată cel mai bune ponturi de duminică în opinia pariorilor!

Sursa foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Se anunță o zi agitată pentru pariori, cu meciuri tari în majoritatea campionatelor puternice de fotbal, dar și în alte sporturi, precum Turneul Campioanelor la tenis sau Cupa Mondială de rugby. betmag.ro te invită în continuare să alegi cele mai bune ponturi de astăzi.

Capul de afiș al zilei de duminică îl constituie confruntarea de pe Old Trafford dintre cele două echipe ale orașului Manchester. United și City au început bine sezonul, toată lumea așteptând din partea lor un festival de goluri.

De goluri ar trebui să avem parte și la duelul din Serie A dintre Fiorentina și AS Roma, două formații bazate pe forța ofensivă. În vreme ce toscanii stau bine și în apărare, romanii sunt vulnerabili în defensivă, primind gol în toate jocurile din actuala stagiune, cu o singură excepție.

Liverpool caută prima victorie cu Jurgen Klopp pe banca tehnică împotriva celor de la Southampton, bookmakerii oferind o cotă excelentă pentru această variantă. PSG și Dortmund sunt „soliștii” pe care îi vom regăsi pe toate biletele, ambele pornind drept mari favorite la victorie în fața lui Saint-Etienne, respectiv Augsburg.

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: Laurence Griffiths / Getty Images

Agenții autorizate