Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Iată cele mai mari surprize înregistrate la pariuri în ultimul weekend!

Sursă foto: standard-internet.bet

Pariorii au avut parte de un weekend profitabil, înregistrându-se puține surprize în majoritatea sporturilor. Cea mai mare dintre ele a fost înfrângerea suferită acasă de Standard Liege cu Westerlo, cotată cu 7.50 la casele de pariuri înainte de startul jocului.

Standard are un sezon de coșmar în Belgia, fiind ultima în clasament după 11 etape, cu numai opt puncte strânse. Vestea bună pentru trupa din Liege este că în liga secundă retrogradează o singură formație.

Rezultate neașteptate au fost și la Campionatul European de volei masculin, unde Franța a cucerit în premieră titlul după o finală cu Slovenia, care trecuse în penultimul act de favorita Italia.

În rugby, Argentina a eliminat Irlanda în faza sferturilor de finală. Interesant este că bookmakerii anticipau o victorie la cel puțin cinci puncte a irlandezilor, învinși în final la 23 de puncte diferență.

Alte rezultate care se pot încadra în categoria surprizelor la pariuri au mai fost eșecul Rapidului de la Pojorâta sau remiza lui Marseille cu Lorient.

SURPRIZELE DIN WEEKEND
Standard – Westerlo 1-2 @ 7.50
Pojorâta – Rapid 2-1 @ 5.25
Slovenia – Italia 3-1 @ 5.00

Augsburg – Darmstadt 0-2 @ 4.75
Toulouse – Angers 1-2 @ 4.60
Marseille – Lorient 1-1 @ 4.20
Irlanda – Argentina 20-43 @ 2.75

Sursă foto: standard-internet.be

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate