Urmareste-ne

Archive

Iată cele trei meciuri pentru biletul zilei de vineri! – CÂȘTIGAT

Sursă foto: Liviu Chirica / MEDIAFAX FOTO

betmag.ro îți propune pentru biletul zilei de vineri trei meciuri, două din fotbal, iar unul din baschet. Citește în continuare pentru a afla argumentele care ne-au determinat să alegem aceste pronosticuri. 

Clubul prahovean este în pragul colapsului financiar, șansele de salvare de la retrogradare fiind aproape nule. Petrolul are de jucat în această rundă împotriva celei mai puternice echipe din play-out, CSMS Iași, care vine la Ploiești cu toți jucătorii de bază apți de joc, mai puțin Mitic.

De neimaginat în startul sezonului, Juventus depinde doar de ea în cucerirea unui nou titlu de campioană în Italia. Torinezii au avut o serie incredibilă, iar acum au pus un avans de trei puncte față de Napoli, principala contracandidată. Juve joacă acasă cu Sassuolo, formație pe care a învins-o de fiecare dată la zero pe teren propriu.

Real Madrid se deplasează la Kaunas, acolo unde va înfrunta cel mai accesibil adversar din grupa sa, Zalgiris, învinsă de șapte ori în nouă partide. Madrilenii au șanse bune de calificare în faza sferturilor de finală a Euroligii, iar în deplasare au jucat bine până acum, pierzând cu ȚSKA, dar învingându-le pe Khimki și Brose.

BILETUL ZILEI DE VINERI, 11.03.2016
Petrolul – CSMS Iași X2 @ 1.35
Juventus – Sassuolo 1 @ 1.33
Zalgiris – Real Madrid@ 1.22
Curs final: 2.20 la Fortuna

Sursă foto: Liviu Chirica / MEDIAFAX FOTO

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate