Urmareste-ne

Archive

Iată pe cine se pariază cei mai mulți bani azi în Liga Campionilor!

Sursa foto: www.napocafm.ro

Pariorii au avut întotdeauna idei clare înaintea meciurilor din Liga Campionilor, anvergura cluburilor, numeroasele informații disponibile sau diferențele de valoare ducând la acest fapt. Spre exemplu, cei mai mulți bani de marți se pun pe opt „soliști” din cea mai importantă competiție intercluburi europeană.

Chelsea nu strălucește, însă nimeni nu se gândește că nu va câștiga deplasarea de la Tel-Aviv. Maccabi nu a luat niciun punct până acum, pierzând clar toate meciurile. Cota de 1.33 pe victoria londonezilor reprezintă cel mai jucat pariu de marți.

Urmează 1 solist la Barcelona – AS Roma, echipe ce vin după rezultate contrastante în campionatele lor. Dacă Barcelona a spulberat-o pe Real cu 4-0, romanii nu au reușit decât un 2-2 la Bologna. În plus, superstarul Leo Messi și-a revenit complet și va începe acest meci ca titular.

Surprinde însă cel de-al treilea pariu, pe victoria lui Bayer Leverkusen în Belarus. BATE a acumulat deja o oarecare experiență în Liga Campionilor, iar în actuala stagiune a bifat o victorie importantă acasă: 3-2 cu AS Roma, care o menține în cărți pentru „primăvara europeană”.

Mai jos poți vedea pe cine se pariază cei mai mulți bani astăzi în Liga Campionilor.

pariuri

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

 

Sursa foto: www.napocafm.ro

Agenții autorizate