Urmareste-ne

Archive

Iată pontul zilei de sâmbătă în opinia pariorilor!

Sursa foto: messinews.net

Sâmbătă reprezintă o zi perfectă pentru pariorii dornici de câștiguri rapide, oferta fiind una extrem de atractivă și vastă. Puteți alege pontul zilei dintr-o serie de meciuri din fotbal. 

Anglia se împarte în două, în acest weekend propunându-ne câteva partide din Premier League, dar și dueluri din sferturile de finală ale Cupei Naționale. Poate cel mai atractiv pariu al zilei este 2 solist la Norwich – Man City, oaspeții căutând calificarea directă în grupele Ligii Campionilor pentru următoarea ediție.

În Spania, Barcelona are un meci cât se poate de lejer împotriva celor de la Getafe, astfel că o cotă bună cu greu poate fi găsită în oferta bookmakerilor. Atletico este la rândul său favorită în duelul cu Deportivo La Coruna, madrilenii fiind cotați cu 1.25 la victorie.

Nemții vin cu multe dispute echilibrate, excepție făcând Gladbach – Frankfurt și Bayern – Werder, unde gazdele au prima șansă la obținerea celor trei puncte. În schimb, în Ligue 1 nici măcar o partidă nu este dezechilibrată, iar pariorii ar face bine să evite această ligă, unde ne așteaptă multe rezultate de egalitate.

Sursă foto: messinews.net

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate