Urmareste-ne

Biletul zilei

În loc de „La multi ani!” am pregătit un bilet de 1684 lei!

Benzema, golgheterul lui Real Madrid
Benzema, golgheterul lui Real Madrid

Sărbătărim cum știm noi mai bine ziua de 1 Decembrie, mai exact cu un bilet din care sperăm să facem profit și să o ținem așa toată luna. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cota 3.40 din Anglia

Primul meci de pe bilet le pune față în față pe Wolves și Burnley, unde avem cota 3.40 pentru un egal în prima partidă a zilei din Premier League. Ambele formații joacă bine, au loturi asemănătoare și ne așteptăm să vedem un egal.

Ne mutăm în La Liga, unde Real Madrid vrea să păstreze distanța de patru puncte în fața lui Atletico cu o victorie în fața lui Athletic Bilbao. Cota pentru 1 solist este 1.49.

Spectacol în Serie A

Nu lipsește de pe bilet nici meciul dintre Inter Milano și Spezia, unde ne așteptăm să vedem un duel cu multe goluri, cota pentru minimum patru goluri fiind 1.94.

Ne mutăm la meciul dintre Bologna și AS Roma, unde cel mai probabil vom avea parte de un duel deschis, așa că pariem pe minimum trei reușite, la cota 1.80.

Împreună, toate meciurile puse pe același bilet oferă o cotă totală de 17.69.

Bilete câștigătoare