Urmareste-ne

Agentii Autorizate

În week-end, ai BONUS la alegere în Cazinoul MaxBet

Tu ești expertul! Sâmbătă și duminică tu alegi cum te distrezi!

Intră acum în contul tău MAXBET și revendică unul dintre bonusurile disponibile:

I. 100% bonus până la 1.000 RON

  • Depune cel puțin 100 RON;
  • Folosește codul bonus „WEEKEND100” la depunere;
  • Bonusul este disponibil doar la următoarele jocuri și tot la acestea se poate efectua cerința de rulaj: Ozzy Osbourne, Narcos, Book of Ra, Sizzling Hot Deluxe, Dolphin’s Pearl Deluxe, Lucky Lady’s Charm, Game of Thrones, Power Stars, Dead or Alive II, Viking Runecraft, Shining Crown, Burning Hot, Starburst, Dazzle Me, Wild Ape, Million Coins Respin, Duck of Luck, Treasure Hill;

II. 100 de Rotiri Gratuite

  • Depune cel puțin 100 RON;
  • Folosește codul bonus „ROTIRI100” la depunere;
  • Rotirile Gratuite pot fi folosite doar la următoarele jocuri: Pyramid/Quest for Immortality, Gonzo’s Quest, Mercy of the Gods, Ozzy Osbourne, Jungle Spirit, Jack Hammer 2.

Condiții de îndeplinit pentru a intra în posesia BONUSULUI

Pentru a beneficia de promoția la depunere, clienții trebuie să depună cel puțin 100 RON și să introducă Codul Bonus „WEEKEND100” sau „ROTIRI100”, în funcție de bonusul dorit. Clienții pot accesa doar unul dintre cele două bonusuri, o singură dată în zilele de Sâmbătă și Duminică.
În cazul în care jucătorii au activat Sâmbătă oferta care constă în Rotiri Gratuite, vor putea accesa Duminică doar același bonus la depunere. Această promoție este disponibilă doar în secțiunea Cazino și nu este disponibilă pentru clienții noi, care fac prima depunere.

Bonusurile NU sunt disponibile în cazul în care o tranzacție de retragere este în așteptare.

Bonusul procentual are o cerință de rulaj de 35 de ori, bonus plus depunere; Bonusul este disponibil doar la următoarele jocuri și tot la acestea se poate efectua cerința de rulaj: Ozzy Osbourne, Narcos, Book of Ra, Sizzling Hot Deluxe, Dolphin’s Pearl Deluxe, Lucky Lady’s Charm, Game of Thrones, Power Stars, Dead or Alive II, Viking Runecraft, Shining Crown, Burning Hot, Starburst, Dazzle Me, Wild Ape, Million Coins Respin, Duck of Luck, Treasure Hill.

Jucătorii nu pot primi mai mult de 1.000 RON bonus procentual zilnic. Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 80 RON. Orice sumă pariată mai mare de aceste sume nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului.

Rotirile Gratuite pot fi utilizate doar la următoarele jocuri, în termen de maxim 3 zile: Pyramid/Quest for Immortality, Gonzo’s Quest, Mercy of the Gods, Ozzy Osbourne, Jungle Spirit, Jack Hammer 2.

Câștigurile rezultate din rotirile gratuite sunt disponibile la orice joc din Cazino și au o cerință de rulaj de 40 de ori a sumei câștigate înainte de a putea fi retrase. Acestea au o perioadă de rulaj de 7 zile. La sfârșitul acestei perioade, bonusul și câștigurile din bonus vor fi retrase din balanța jucătorului în cazul în care condițiile de rulaj nu au fost îndeplinite.

Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 25 RON. Orice sumă pariată mai mare de aceste sume nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului.

Câștigul maxim care poate fi revendicat după terminarea rulajului este de 3.000 RON. Orice câștiguri ce vor depăși suma de 3.000 RON vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului.

În situația în care un jucător activează un bonus care este disponibil doar în secțiunea Cazino, suma depusă trebuie folosită, dar și rulajul îndeplinit, doar în acestă secțiune.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii