Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

Încă o lovitură marca BETMAG.RO! 1800 de lei încasați cu 8 meciuri din Liga Campionilor! Vezi biletul câștigător!

BETMAG:RO confirmă: 3 bilete câștigătoare în 4 zile, pentru peste 5.000 de lei!
BETMAG.RO confirmă: 3 bilete câștigătoare în 4 zile, pentru peste 5.000 de lei!

După biletul spectaculos de Haloweeen și cel din prima zi de Champions League, specialiștii BETMAG au găsit din nou drumul spre victorie!

Povestea biletului de aseară este simplă și demonstrează că două din calitățile importante ale unui parior de succes sunt…perseverența și încrederea în forțele proprii.

Bilet repetat, pentru un câștig bine calculat!

Marți am postat pe pagina noastra www.betmag.ro, dar și pe pagina de Facebook, Betmag – pariuri pentru fanatici, un bilet cu evenimentele din cele două zile de Ligă, cu un potențial câștig de peste 1.000 de euro. Startul a fost unul…lamentabil. Ambele pronosticuri de la ora 19.45, Wolfsburg – Salzburg X2 și Malmo – Chelsea 2 și 2-5 goluri, au fost… pierdute!

Am crezut însă în analiza noastră și am repetat biletul cu cele 8 meciuri rămase, pentru un câștig de „doar” 1800 de lei! Perseverența și încrederea noastră au dat roade, iar aseară, în minutul 80 al disputelor de la ora 22, o dată cu al doilea gol marcat de Ajax, biletul era deja WIN, fără emoții.

Redăm mai jos modul în care am evaluat cele 8 meciuri în articolul de marți, pentru a vă convinge că BETMAG chiar știe ce pariază și chiar joacă aceste bilete din convingere, nu din goana pentru vizualizări sau afiliați.

„Ce pariem pe bilet la Bayern – Benfica?

Trecem la meciurile de la ora 22 și, evident, începem cu Bayern. Nemții și-au reluat cadența după dușul rece din cupă cu Gladbach și probabil vor încerca să încheie repede conturile cu Benfica, o echipă capricioasă care alternează evoluțiile fabuloase, vezi meciul de acasă cu Barcelona, cu prestațiile penibile, vezi ultima etapă, 1-1 la Estoril. Nagelsmann ar putea reveni pe bancă după ce a scăpat de COVID, pentru a-și conduce elevii spre o victorie spectaculoasă, cu gol/goluri marcate de bavarezi în ambele reprize.

E meci de 1 solist și la Torino. Juve este la pământ în Serie A, dar are un parcurs fără greșeală în Ligă. Cu o victorie azi, bianco-nerri și ar consolida prima poziție, foarte importantă în economia tragerii la sorți pentru turul următor. Mizăm pe o victorie muncită a gazdelor pentru o cotă bună, 1,57.

La fel ca și în meciul tur, se anunță meci de goluri la Bergamo. Atalanta dă și primește meci de meci ca un boxer fără gardă, în timp ce englezii i-au salvat pe moment postul lui Solskjaer după victoria cu Tottenham. „Diavolii” vin cu un moral ridicat în Italia, dar au în continuare lacune în defensivă, astfel că un GG pare foarte probabil.

Meci echilibrat și în cealaltă dispută a grupei. Villareal este o rușine în campionat, dar are șanse mari de calificare în turul următor al Ligii. Spaniolii par favoriți azi, dar Young Boys nu este nici pe departe o victimă sigură. Elvețienii au pierdut etapa trecută, 1-3 la St Gallen, dar și-au odihnit piesele de bază, tocmai pentru a aborda cu forțe proaspete meciul din Spania. Mizăm că gazdele nu vor pierde, într-un meci de 2-5 goluri interval.

Recomandările de miercuri: meciul de goluri multe, ce pariem la Liverpool și cum luăm banii cu PSG?

Trecem la meciurile de miercuri, de unde am selectat patru jocuri, toate cu oră de start 22.00.

După măcelul din tur, Borussia Dortmund va încerca să-și ia revanșa în fața lui Ajax. Lancierii sunt în super-formă și cel mai probabil se vor impune și în Germania, într-un meci de goluri și de-o parte și de cealaltă. Mizăm pe GG3+ pentru 1,70 cotă.

Minunea Sheriff Tiraspol pare că s-a sfârșit. Inter s-a impus în meciul tur în fața moldovenilor și probabil că va culege lejer cele 3 puncte și la retur, într-un interval de 2-5 goluri.

După un meci spectacol la Madrid, Liverpool are prima șansă pe Anfield în fața lui Atleti. Mizăm pe un nou meci șampanie pe Anfield, cu cormoranii capabili să perforeze cel puțin de două ori poarta lui Oblak.

Închidem biletul cu partida de la Lepizig, acolo unde gazdele au o ultimă șansă de a mai spera măcar primăvara Europa League. PSG este în continuare o echipă cu lumini și umbre, nu se știe dacă Messi și Neymar vor putea fi recuperați, deci victoria parizienilor este un pronostic destul de riscant. Mizăm pe un meci de goluri multe, cu reușite de ambele părți”.

Cu succesul de ieri, BETMAG.RO reușește o performanță greu de atins. 3 bilete WIN în 4 zile, pentru un câștig total de peste 5.000 de lei. Performanța este cu atât mai notabilă cu cât vorbim de reușite cu cote mari și cu un număr mare de evenimente pe bilet. 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare