Urmareste-ne

Archive

Încasăm 1700 de lei încă de luni și ne pregătim bugetul pentru cupele europene!

Giovanni Simeone, fiul antrenorului lui Atletico Madrid, trece printr-o formă incredibilă la Verona
Giovanni Simeone, fiul antrenorului lui Atletico Madrid, trece printr-o formă incredibilă la Verona

După un weekend neproductiv pentru pariori, cu multe rezultate surpriză și cu goluri puține, avem din nou în față o săptămână încarcată de evenimente. Sunt meciuri în cupele europene, dar până atunci, încercăm azi să recuperăm din pagubele de weekend cu 7 recomandări interesante și, sperăm noi, și câștigătoare.

Avem un singur meci din top 5 campionate pe bilet, disputa din Serie A dintre Verona și Empoli. După venirea pe bancă a lui Igor Tudor, gazdele trec printr-o formă senzațională. Giovanni Simeone este deja o certitudine, iar din aceste motive vom miza că formația din orașul lui Romeo și Julieta va marca minim de două ori în fața unui adversar, Empoli, generos și el cu fotbalul și cu golurile.

Goluri și mult spor de la Trabzonspor!

Tot de la ora 19, nu avem cum să nu trecem pe bilet disputa din Turcia, Trabzonspor – Gaziantep. Cu o echipă fabuloasă și un atac de top european, gazdele pot înscrie lejer două goluri, pentru a-și consolida poziția de lider autoritar în Superlig.

De la ora 20 ne mutăm în Scandinavia. Aarhus are o deplasare lejeră la Sonderjyske. Gazdele sunt ciuca bătăilor în acest moment în Danemarca și pentru cotă suficientă, 1.62, vom miza că Aarhus nu va pierde, iar în meci se vor marca de la două goluri în sus.

Este final de sezon în Suedia, mai sunt trei etape și lupta este pasionantă și la vârf, și la retrogradare. Evităm derby-ul complicat dintre Norrkoping – Djurgarden, cu oaspeții având șansa să depășească liderul Malmo în cazul unei victorii, dar ne axăm pe celelalte două jocuri. Ambele partide sunt fără miză, gazdele, și într-o dispută, și în cealaltă sunt deja retrogradate, astfel că mizăm că vor fi peste 3 goluri și la Ostersunds și la Orebro.

Auxerre nu are voie să greșească în derby-ul cu Dijon!

Din Olanda, am ales încă un 3+ lejer, la Utrecht tineret – Volendam, iar din Franța mizăm că Auxerre, aflată într-o serie spectaculoasă de rezultate utile, nu va pierde în derby-ul bourguignon cu Dijon, echipă aflată în cădere liberă după retrogradarea din această vară.

Din 7 meciuri am făcut o cotă 28, pe care am plasat-o deja la SUPERBET, cu 55 de lei. O poți juca și tu, sau te poți inspira din recomandările noastre pentru a-ți crea propriul bilet!

Pariază COTA DE ASTĂZI la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

 

 

Bilete câștigătoare