Urmareste-ne

Archive

Cotă-spectacol din zona de preliminarii pe care toți o ocolesc! Care sunt ponturile de neratat din Africa?

Foști coechipieri la Leipzig, Haidara și Samassekou sunt oamenii de bază de la mijlocul terenului pentru naționala statului Mali
Foști coechipieri la Leipzig, Haidara și Samassekou sunt oamenii de bază de la mijlocul terenului pentru naționala statului Mali

După trei zile de pauză, ca o liniște înaintea furtunii, fotbalul revine în forță. Se joacă pe toate continentele, sunt asalturile finale ale echipelor care se agață de orice speranță pentru a fi prezente la Campionatul Mondial din Qatar.

Până să ajungă în Europa specialiștii BETMAG au analizat încă de ieri situația din preliminariile Africii, acolo unde de regulă cotele sunt mai mult decât tentante, mai ales cele legate de goluri marcate.

Miza pe Africa: care sunt favoritele clare și unde sunt meciurile de goluri?

Am alcătuit un bilet cu 7 recomandări, din cele 8 partide de azi.

Am mizat pe echipele care sunt clar superioare adversarilor și nu au voie să facă nici un pas greșit în acestă rundă. Ghana și Africa de Sud sunt umăr la umăr în lupta pentru calificare, iar până la meciul direct programat peste 4 zile în Ghana ambele selecționate vor bifa mai mult ca sigur 3 puncte azi: „black stars” în Etiopia, „bafana bafana”, acasă cu Zimbabwe.

În aceeași situație se află și naționala statului Mali, care, cu 3 puncte smulse în Rwanda, este deja cu un picior calificată la Mondial.

Cu o linie de mijloc extrem de puternica, cu Samassekou (Hoffenheim) – Haidara (Leipzig) – Camara (Salzburg) – Doucoure (Lens), cu Djenepo (Southampton) și Adama Traore (Sheriff Tiraspol) în atac, vulturii din Mali trebuie să câștige, ca să aștepte relaxați ultima etapă, acasă cu Uganda.

Uganda ocupă un incredibil loc 2, care în mod normal o va duce la baraj.  Ca de obicei, formația antrenată de experimentatul Milutin „Misho” Sredojevic este o formație greu de bătut acasă, iar Kenya deja nu mai are nicio miză în acest joc. Ne așteptăm la un meci închis, în care gazdele nu vor pierde, iar intervalul de goluri va fi 0-3.

Cheia biletului: o cotă de 2.10 la un meci aparent echilibrat!

Cheia biletului este meciul din Tanzania, cu gazdele în postura de lider neașteptat al grupei, cu 7 puncte. DR Congo este pe locul 3 cu 4 puncte, dar cu două victorii în două meciuri, și cu ajutorul rezultatelor pot încheia chiar pe primul loc.

Ca lot, congolezii sunt mult peste tanzanieni, care se pot lăuda cu un singur fotbalist de top, atacantul Mbwana Samatta de la Antwerp. În schimb, „leoparzii” au câteva nume grele în fotbalul mondial. Mbemba (Porto), Luyindama (Galatasaray), Nsakala (Beșiktaș), Masuaku (West Ham), este linia de apărare congoleză, la mijloc sunt Kebano (Middlesbrough) și Gael Kakuta (Lens), iar în față Bolasie (Rizespor), Mbokani (Kuwait SC, ex Dynamo Kiev și Antwerp), Cedric Bakambu (Beijing Guoan, ex Villareal) și Jackson Muleka (Standard Liege). Suficiente motive, să mizăm pe un 2 pauză sau final, pentru o cotă superbă: 2.10.

Trecem la meciurile de goluri și avem 3 recomandări.

Togo – Senegal se anunță meci deschis. Fără nicio miză apăsătoare, gazdele, avându-l în atac pe Bebou de la Hoffenheim au toate șansele să puncteze măcar o dată, iar senegalezii, deja calificați, cu Sadio Mane și noua stea a Villarealului, Boulaye Dia, vor juca pentru spectacol. GG-ul la 2.45, de neratat!

Închidem biletul cu partida dintre Congo și Namibia, un meci în care egalul nu ajută pe nimeni. Ne așteptă la o partidă de care pe care și am bifat pe bilet un 2+, pentru 1, 47 cotă.

Din cele 7 dueluri am făcut o cotă de 27.39, pe care am plasat-o deja cu 50 de lei. Poți juca și tu biletul sau te poți inspira din recomandările noastre.

Bilete câștigătoare