Urmareste-ne

Biletul zilei

Încasăm și azi din cupele europene! Biletul de 1800 de lei, cifra noastră norocoasă!

Menajat în campionat, Insigne revine printre titulari la Varșovia
Menajat în campionat, Insigne revine printre titulari la Varșovia

După biletul câștigător de ieri din Liga Campionilor, tragem speranțe pentru un nou WIN astăzi! Oferta este destul de consistentă, iar din inflația de evenimente Europa League / Conference League am extras 8 recomandări, pe sprânceană.

Sunt mai multe meciuri care merg spre GG, precum Monaco – PSV, Olympiakos – Eintracht, Leverkusen – Betis, Lazio – Marseille, dar, mare atenție și la clasamente! În toate aceste dueluri, un rezultat de egalitate nu ar fi un capăt de țară, ba din contră le-ar păstra pe toate aceste echipe cu șanse reale de calificare! Astfel, dată fiind miza, ne putem aștepta și la niște partide închise, de 0-0.

De aceea, noi am evitat toate aceste jocuri, pe care le vom plasa cu puțin timp înainte de începerea lor, pentru a vedea și garniturile de start, un element foarte important în această competiție, unde de regulă obiectivele diferă de la o echipă la alta, iar primul 11 nu seamănă mai deloc cu cel utilizat de antrenori în campionat.

Mizăm pe goluri în meciurile fără miză și pe favorite!

Napoli este echipa pe care ne bazăm încă o dată. Cu italienii am încasat în weekend, după victoria muncită de la Salernitana, tot cu ei am închis biletul câștigător la meciul tur, cînd am pariat 1 și 2-5 goluri, pentru victoria cu 2-0 în fața Legiei. Se anunță un meci greu în Polonia, dar Napoli trage la calificare și va trimite în teren cel mai bun 11, cu Oshimen și Insigne, menajați în ultima etapă, dar cel mai probabil titulari din primul minut! Cu un semn de întrebare la nigerian, care nu este apt 100%.

Avem un 2 fără emoții și în Gibraltar, unde Slovan va culege cu siguranță toate cele 3 puncte și ne bazăm pe o victorie lejeră a lui AZ în fața CFR-ului, ciuca bătăilor în cupele europene, acolo unde au pierdut 6 din ultimele 7 dispute.

Vacanță la Antwerp, sete de răzbunare pe Olimpico!

Trecem la partidele de goluri și bifăm un meci de vacanță, între Antwerp și Fenerbahce. La Istanbul a fost festival de goluri, 2-2, așa va fi probabil și în Belgia, între două formații cu șanse minime la calificare.

Va fi un meci interesant și la Roma. După eșecul în fața Milanului, și înfrângerea drastică din Norvegia, 1-6, Mourinho nu își mai permite să evolueaze cu echipa a doua. Va căuta revanșa în fața unei echipe cu un joc foarte bun de contraatac. Va fi un meci deschis, iar noi am riscat pe un interval de 3-6 goluri.

Union Berlin – Feyenoord GG și Omonia – Basel 3+ sunt celelalte dueluri de goluri care ne-au făcut cu ochiul, iar la Rennes – Mura, mizăm că gazdele, în mare formă, vor marca în ambele reprize, în fața modestului adversar.

Din 8 meciuri am făcut o cotă 32 pe care am plasat-o deja la SUPERBET. O poți juca și tu sau te poți inspira din cele 8 recomandări și îți poți crea propriul bilet! 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare