Urmareste-ne

Biletul zilei

Începe Cupa Africii! Am pregătit un bilet cu un posibil câștig de 1938 lei

Duminică, 9 ianuarie 2022, începe Cupa Africii. Camerun, echipa gazdă, deschide turneul cu partida dintre Camerun și Burkina Faso. Meciul începe la ora 18:00, ora României.

Arsenal are cota 1.38

Tunarii debutează în Cupa Angliei duminică, pe terenul celor de la Nottingham Forest. Arsenal trece printr-o formă bună, așa că ne așteptăm să nu aibă emoții împotriva echipei cu un lot mult mai slab. Din acest motiv mergem pe 2 solist la cota 1.38.

Cea mai mare cotă de pe bilet vine din La Liga, unde Atletico Madrid are 2.74 pentru a obține toate cele trei puncte în deplasarea de la Villarreal.

Camerun deschide Cupa Africii

Una dintre cele mai interesante competiții ale momentului, Cupa Africii, debutează cu meciul dintre Camerun și Burkina Faso. Camerun este favorită, mai ales că joacă pe teren propriu, așa că mergem pe 1 solist la cota 1.60.

În celălalt meci se întâlnesc Etiopia și Capul Verde, unde avem cota 1.47 pentru maximum două goluri.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare