Urmareste-ne

Archive

Începe săptămâna pe plus. Vezi biletul zilei de luni! – CÂȘTIGAT

Sursă foto: looktv.ro

Biletul zilei de luni este format din două partide, una din Italia și una din Turcia. Ambele implică două formații care speră să câștige titlul în țara lor.

Primul duel este cel dintre Sassuolo și Fiorentina. Portarul român Ciprian Tătărușanu a fost titular în toate cele 13 meciuri jucate de toscani în campionat, iar acestă idee a antrenorului s-a dovedit foarte bună, din moment ce trupa din Florența este pe trei, la două puncte de lider. Vine un meci greu însă, la Sassuolo, neînvinsă în meciurile de pe propriu teren în acest sezon de Serie A

Gazdele au un absent de marcă, Dominico Berardi, care va fi suspendat în acest meci după ce a fost eliminat în partida pierdută de Sassuolo la Genoa etapa trecută, cu 1-2.

Al doilea meci de pe biletul zilei este Fenerbahce – Trabzonspor. Gazdele au o misiune clară în acest joc, să adune trei puncte, cu ajutorul cărora vor trece pe primul loc în campionat. Oaspeții par victime sigure, mai ales dacă privim statistica meciurilor din deplasare, unde au pierdut trei din cele șase meciuri avute. Mai mult, statistica meciurilor directe este tot de partea lui Fener, care nu a mai pierdut un meci direct din 2010.

BILETUL ZILEI – 30 NOIEMBRIE
Sassuolo – Fiorentina X2 @ 1,33
Fenerbahce – Trabzonspor 1 @ 1,51
Cota finală: 2,00 la Fortuna

Sursă foto: looktv.ro

TU CE ALEGI?

330z 330p

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Agenții autorizate