Urmareste-ne

ALTELE

Început de an în forță la Superbet: 22 Lei Bonus Pariuri Sportive + 222 Rotiri Gratuite la Burning Hot fără depunere

Superbet vine din nou cu o oferă de nerefuzat pentru cititorii Betmag. Doar în acest debut de an se pot obține 22 lei bonus pariuri sportive + 222 Rotiri Gratuite la Burning Hot, doar în perioada 7-23 ianuarie 2022.

22 Lei Bonus Pariuri Sportive + 222 Rotiri Gratuite la Burning Hot

În perioada 7-23 ianuarie, toţi jucătorii nou-înscrişi prin BETMAG.ro primesc nu doar 22 DE LEI BONUS pentru pariurile sportive, ci şi 222 de ROTIRI GRATUITE la slotul Burning Hot, din secţiunea Jocuri.

Tot ce trebuie să faci este să îţi deschizi cont la Superbet prin intermediul BETMAG.ro. Nici măcar nu trebuie să depui bani ca să intri în posesia bonusului şi rotirilor gratuite.

222 de Rotiri Gratuite la jocul Burning Hot

Valoarea fiecărei rotiri este de 0,1 lei, adică suma echivalentă pariului minim din Burning Hot. Câștigurile obținute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiții de rulaj x1 și pot fi rulate în secțiunea „Jocuri” a site-ului sau aplicației Superbet.

Bonusul se va acorda în maximum 48 de ore de la finalizarea tuturor cerințelor specificate şi are o valabilitate de 7 zile. În cazul în care mai ai un alt bonus Casino activ, bonusul special de 222 de rotiri va rămâne în aşteptare 3 zile, până îl finalizezi pe cel precent.

Mult succes!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare