Urmareste-ne

Archive

Începutul de an aduce multe meciuri dezechilibrate. Alege pontul zilei!

Jamie Vardy, atacantul lui Leicester, gata să perforeze poarta lui Palace

Lupta pentru titlu din Spania își consumă astăzi un nou episod, două dintre cele trei combatante fiind implicate. Atletico și Barcelona par să aibă din nou meciuri ușoare, victoriile lor candidând la „pontul zilei”.

Fiecare are o cotă de 1.20 în confruntările cu Levante, respectiv Espanyol. Istoricul meciurilor directe, forma de moment și lipsa jucătorilor indisponibili îndeamnă pariorii să pună cu încredere aceste cote pe bilet.

În Premier League, Arsenal evoluează împotriva unui adversar pe care l-a învins deseori în ultimii ani, Newcastle, în vreme ce Man United caută să stopeze seria de coșmar printr-un succes pe teren propriu în fața celor de la Swansea.

Man City are meci greu la Watford, în condițiile în care nu a mai câștigat de multă vreme în deplasare, iar Leicester spere să-și bucure fanii cu o nouă victorie, de această dată împotriva lui Bournemouth.

Votează mai jos pontul zilei!

Sursa foto: eplzone.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate