Urmareste-ne

Archive

INCREDIBIL! Vezi cum poți câștiga peste 10.000 de lei. Asta e ȘANSA TA!

Bilet-bombă de COTĂ 500. Aveţi posibilitatea să câştigaţi 10.000 de lei cu o investiţie minimă, de doar 20 de lei. Singurele condiţii: să mergeţi pe mâna noastră cu cele 7 pronosticuri de mai jos şi să fi avut noi inspiraţia de a anticipa corect desfăşurarea meciurilor.

Sparta, neînvinsă de 19 ani pe terenul lui Bohemians

Bilet-bombă de COTĂ 500. Bohemians – Sparta Praga, sâmbătă, 21:00, Cehia. Este duelul dintre locurile 10 şi 5. Cele două au jucat foarte bine în cele 3 meciuri de la revenire, gazdele având 3 victorii, iar oaspeţii două şi o înfrângere cu Plzen. Dar Sparta nu a mai pierdut la Bohemians din 2001, având 7 succese şi 4 remize. 9 din cele 11 jocuri au avut cel mult trei goluri pe tabelă. „Victorie Sparta şi 0-3 goluri în meci” are cota 2,40.

Două echipe în criză de rezultate

Bilet-bombă de COTĂ 500. Pogon Szczecin – Cracovia, sâmbătă, 21:00, Polonia. Cele două sunt despărţite de un punct şi două poziţii în clasament, Pogon fiind mai jos, pe 6. Problema Cracoviei este forma. În urmă cu 5 etape era la egalitate cu liderul Legia (42 de puncte după 22 de etape), dar acum diferenţa este de 12 puncte, întrucât Cracovia a pierdut 5 runde la rând. Pogon are 6 meciuri fără victorie, dar măcar a adunat 3 puncte în acest interval. Totuşi, partidele directe sunt, de obicei, spectaculoase: 5 din ultimele 6 la Szczecin s-au terminat GG. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,30.

Oricine poate câştiga

Bilet-bombă de COTĂ 500. Aris – OFI Creta, sâmbătă, 21:30, Grecia. Cele două sunt ultimele clasate în play-off-ul elen, pe 5 şi 6, şi se luptă pentru cel din urmă loc de Europa League. Acum au câte 34 de puncte, victoria asigurându-i câştigătoarei un avantaj important în lupta directă. Ultimele 4 dueluri s-au terminat cu goluri de ambele părţi, de două ori învingând Aris, o dată OFI, iar un meci a fost egal. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,45.

Oaspeţii marchează des „afară”

Bilet-bombă de COTĂ 500. Boavista – Moreirense, sâmbătă, 23:15, Portugalia. De la promovarea din 2014, Boavista nu a terminat niciodată mai sus de locul 8, acum fiind pe 11. Oaspeţii sunt 3 locuri mai sus, dar au un singur punct avantaj, aşa că o victorie a alb-negrilor, va însemna rocada între cele două. Moreirense a pierdut ultimele 3 deplasări aici, dar acum e în formă, nicio înfrângere în precedentele 4 etape „afară”, cu gol înscris în fiecare. „Ambele marchează” are cota 2,00.

Suwon a pierdut doar cu liderii

Bilet-bombă de COTĂ 500. Suwon – Gwangju, duminică, 13:00, Coreea de Sud. Oaspeţii sunt ultimii în clasament, cu un singur punct în 4 etape, obţinut în meciul precedent, când au şi marcat primul şi singurul gol. Suwon a pierdut la limită în primele două etape cu Jeonbuk şi Ulsan, cele mai bune echipe din ţară, iar apoi a adunat 4 puncte din următoarele două meciuri. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,37.

Înfruntarea „verzilor”

Bilet-bombă de COTĂ 500. Werder Bremen – Wolfsburg, duminică, 14:30, Germania. Cele două au obiective complet diferite, Bremen – penultima în clasament – vrea să evite retrogradare, pe când oaspeţii – pe 6 – vor în toamna europeană. Gazdele au un parcurs dezastruos „acasă”, înregristrând o singură victorie şi 3 egaluri în 14 partide. De partea cealaltă, Wolfsburg a câştigat ambele deplasări de la reluare şi a ajuns la 5 fără înfrângere. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,57.

BATE bate tot

Bilet-bombă de COTĂ 500. Vitebsk – BATE Borisov, duminică, 16:00, Belarus. Nu puteam ignora Belarusul care ne-a fost aproape pe tot parcursul pandemiei. Liderul BATE a început sezonul cu două înfrângeri în primele două etape, dar a câştigat 8 şi a făcut o remiză în următoarele 9. Vitebsk are o serie de 6 jocuri fără victorie, ultimele 4 fiind egaluri. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 3,06.

Bilet-bombă de COTĂ 500

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate