Urmareste-ne

Superbet

Bonus fabulos! 50 DE LEI la pariuri şi 229 DE ROTIRI GRATUITE la Book of Ra Deluxe!

Toamna se numără… ofertele! Superbet este din nou SUPER şi vine cu o promoţie dedicată exclusiv clienţilor noi care se înscriu prin intermediul BETMAG.ro.

50 de lei BONUS pentru pariuri sportive + 229 de ROTIRI GRATUITE la Book of Ra Deluxe

În perioada 15-31 octombrie, toţi jucătorii nou-înscrişi prin BETMAG.ro primesc nu doar 50 DE LEI BONUS pentru pariurile sportive, ci şi 229 de ROTIRI GRATUITE la slotul Book of Ra Deluxe, din secţiunea Jocuri.

Tot ce trebuie să faci este să îţi deschizi cont la Superbet prin intermediul BETMAG.ro. Nici măcar nu trebuie să depui bani ca să intri în posesia bonusului şi rotirilor gratuite.

După ce te-ai înregistrat, faci verificarea contului şi aproape ai terminat. Ultima condiţie de îndeplinit, să ai bifate acordurile de marketing la înregistrare. Dacă ţi-a scăpat, poţi să modifici ulterior din setările contului nou creat. Dacă nu ai acordul de marketing bifat, nu te încadrezi în condiţiile ofertei şi nu vei primi 50 de lei BONUS pentru pariuri sportive + 229 de ROTIRI GRATUITE la Book of Ra Deluxe.

Bonusul de 50 de lei trebuie rulat

Bonusul de 50 de lei poate fi folosit în secţiunile de Sport şi Pariuri Live de pe Superbet. Bonusul special trebuie rulat de şase ori, la cotă minimă de 1,60, înainte să devină numerar, adică bani reali pe care îi poţi retrage din contul tău.

Bonusul special este activ timp de 7 zile de la acordarea acestuia, iar dacă mai alte oferte active în momentul primirii lui, va rămâne în aşteptare trei zile. Dacă în perioada amintită bonusul special de 50 de lei nu este rulat conform condiţiilor, va expira, iar toate fondurile din balanţa bonus (inclusiv câştigurile aferente) vor fi anulate.

229 de rotiri gratuite la jocul Book of Ra Deluxe

Valoarea fiecărei rotiri este de 0,1 lei, adică suma echivalentă pariului minim din Book of Ra Deluxe. Câștigurile obținute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiții de rulaj x1 și pot fi rulate în secțiunea „Jocuri” a site-ului sau aplicației Superbet.

Bonusul se va acorda în maximum 48 de ore de la finalizarea tuturor cerințelor specificate şi are o valabilitate de 7 zile. În cazul în care mai ai un alt bonus Casino activ, bonusul special de 229 de rotiri va rămâne în aşteptare 3 zile, până îl finalizezi pe cel precent.

Bonusul special 229 de rotiri gratuite la jocul Book of Ra Deluxe trebuie acceptat în 24 de ore de la creditarea acestuia. În caz contrar bonusul expiră automat. Rotirile gratuite se acceptă prin selectarea butonului „Accept” din notificarea de tip pop up primită în momentul autentificării în contul de jucător, pe portalul Superbet.ro.

Pentru a putea folosi rotirile gratuite, utilizatorul trebuie să acceseze jocul Book of Ra Deluxe. Bonusul acceptat va deveni activ în balanța bonus și trebuie rulat în termen de 7 zile din momentul activării acestuia. În caz contrar atât bonusul cât și câștigurile provenite din rularea acestuia se vor anula.

Bonusurile active pot fi vizualizate în balanța bonus a jucătorului. Dacă efectuezi o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se anulează.

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare