Urmareste-ne

Archive

Inspirație maximă pentru un parior. PATRU goluri la Real Madrid pentru un câștig de peste 31.000 RON

Un parior a fost extrem de inspirat atunci când a decis să combine pe același bilet pronosticuri din fotbal și tenis. A avut atât de multă încredere în ceea ce a ales încât a mers la o agenție Superbet și a pus o sumă foarte mare de bani pe el. Încrederea i-a fost răsplătită la final. Câștigul a fost unul pe măsura investiției.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletele câştigătoare. 6 evenimente din fotbal și tenis

De pe biletul pariorului nu au lipsit cotele îndrăznețe, 2,55 de la Genoa – AC Milan a fost cea mai mare. Așa cum nu a lipsit nici derby-ul etapei din Liga 1, FCSB – Dinamo. Meci l-a care a fost la fel de inspirat. A ales să meargă pe ambele marchează și pariul a fost câștigător încă din prima repriză, din minutul 28, după ce Ciubotariu și Coman au înscris.

Peste 31.000 RON câştig la pariuri

Inspirație maximă a avut și la partida de tenis, singura de pe bilet. A ales super cota 2,33 la S.Tsitsipas – A.Zverev, mergând pe victoria grecului. Restul meciurilor au fost: Valencia – Alaves, Freiburg – Dortmund și Real Madrid – Granada, unde a pariat un 4+ de toată frumusețea. A pus 500 de lei pe o cotă totală de 62, ceea ce i-a adus un câștig de peste 31.000 de lei

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii