Urmareste-ne

Archive

Într-o zi de 13, fără meciuri generoase, numai 6 sunt norocoase! Ne facem bugetul săptămânal de pariuri cu 1171 lei!

După calificarea în Conference League, Roma speră să continue forma bună cu o victorie în fața Speziei

A fost un weekend destul de greu pentru pariori. Am avut recomandări bune, multe bilete pierdute la un gol sau la un meci, dar una peste alta, nu e timp de lamentări. La mijlocul săptămânii sunt etape intermediare în Germania și Anglia, sunt jocuri în cupele naționale, deci n-ar fi rău să ne facem încă de azi bugetul pentru ce urmează.

Astăzi, oferta nu este deloc atractivă, dar am găsit 6 recomandări pentru o cotă rezonabilă de aproape 28.

Miza pe ”granzii” din Turcia!

Începem relativ devreme, cu meciul de la ora 17, din Turcia. Sivasspor  – Galatasaray se anunță un duel echilibrat. Elevii lui Fatih Terim au nevoie neapărată de victorie, dar la Sivas au o misiune delicată. Gazdele joacă foarte bine pe teren propriu, au în lot atacanți de valoare, astfel că, un meci în care ambele grupări marchează, pare foarte probabil.

O dispută asemănătoare va avea loc la Gaziantep. Fenerbahce are nevoie de 3 puncte pentru a ține contactul cu pozițiile fruntașe, iar gazdele navighează în ape tulburi pe locul 16, ultimul neretrogradabil. E adevărat sunt 4 puncte distanță față de Goztepe, prima echipa de sub linia roșie, iar un egal n-ar fi un rezultat rău pentru trupa lui Maxim și Toșca. Pronosticăm că oaspeții nu vor pierde, într-un meci în care se vor marca de la două goluri în sus.

Cotă uriașă la Dinamo – Chindia!

Trecem pe bilet și ultimul meci al etapei din Liga 1. A fost din nou ședință la Dinamo,  revoluționarii care și-ar fi dorit lichidarea lui Mircea Rednic au fost anihilați, astfel că ne așteptăm la o atitudine pozitivă în joc a „câinilor”. E drept, nivelul de joc al echipei este în continuare modest spre penibil, dar, în disperare de cauză și de puncte, gazdele pot măcar puncta o dată. Chindia lui Săndoi, jumulită constant de puncte prin mai multe decizii de arbitraj scandaloase, ar putea să-și verse năduful pe Dinamo. În concluzie, nu putem risca un solist sau o dublă, dar mizăm că ambele echipe vor marca, pentru o cotă foarte bună, 2.15.

Completăm biletul cu două meciuri din liga a 2 a germană, respectiv franceză, unde am mers pe mâna gazdelor în ambele dispute.

Avem un singur meci din top 5 campionate. Roma, cu moralul ridicat după calificarea în Conference League, are prima șansă acasă cu modesta Spezia. Nu va fi un galop de sănătate pentru trupa lui Jose Mourinho, dar măcar valoric, ”giallo-rossi” stau mai bine decât adversarul din această seară.

Din 6 meciuri am făcut o cotă de 27, pe care am plasat-o deja la SUPERBET, cu 40 de lei.  O poți juca și tu, sau te poți inspira din recomandările noastre.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare