Urmareste-ne

Casa Pariurilor

Intră în Casa Pariurilor şi ai Bonus Combo de Bun Venit de 600 de lei!

Intră în Casa Pariurilor, cea mai mare echipă a pariorilor din România, şi bucură-te de un Bonus Combo de bun venit până la 600 lei pentru primele trei depuneri. Nu uita că pariurile online şi cele din agenţie merg mână în mână. Astfel, ai şi retrageri gratuite în aceeaşi zi, în cele 740+ agenţii din ţară. Ca să joci unde vrei tu!

Cum iei BONUS de bun venit de 600 de lei de la CASA PARIURILOR

Este simplu! Trebuie doar să te înregistrezi, să depui şi să pariezi. Apoi vei primi automat câte un bonus la fiecare dintre primele 3 depuneri:

  • Bonus de 50% la prima depunere, până la 200 lei (rulaj x4, cotă minimă 2,00/bilet);
  • Bonus de 50% la a doua depunere, până la 200 lei (rulaj x4, cotă minimă 2,00/bilet);
  • Bonus de 100% la a treia depunere, până la 200 lei (rulaj x6, cotă minimă 2,00/bilet).

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat şi au un cont valid pe platforma de joc casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat primele 3 depuneri pe platforma online casapariurilor.ro.

  • 7 zile la dispoziţie pentru a efectua prima depunere;
  • 30 zile la dispoziţie pentru a efectua a 2-a şi a 3-a depunere;
  • 30 zile la dispoziţie pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 paşi;
  • Bonusurile 2 şi 3 pot fi utilizate după îndeplinirea cerinţelor de rulaj ale bonusului anterior.
  • Toate bonusurile pot fi activate în acelaşi timp prin efectuarea a 3 depuneri simultane.
  • Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri.
  • Pariurile care conţin Pariu Şansă, Oferta Plus şi Meciul Zilei nu sunt luate în considerare pentru realizarea rulajului.

Cum se activează bonusurile 2 şi 3

La efectuarea primei depuneri, al 2-lea bonus se va activa automat în cont. Ai la dispoziţie 30 zile să termini rulajul primului bonus, să efectuezi a 2-a depunere de minimum 25 lei şi să plasezi un bilet eligibil pentru a începe rulajul celui de-al doilea bonus.

La efectuarea celei de-a 2-a depuneri, al 3-lea bonus se va activa automat în cont. Ai la dispoziţie 30 zile să termini rulajul celui de-al doilea bonus, să efectuezi a 3-a depunere de minimum 25 lei şi să plasezi un bilet eligibil pentru a începe rulajul celui de-al treilea bonus.

Atenţie! În cazul în care nu termini de efectuat rulajul primului bonus şi nici nu efectuezi a 2-a depunere în termen de 30 zile de la prima depunere, bonusurile 2 şi 3 nu vor mai fi disponibile; în cazul în care nu termini de efectuat rulajul celui de al 2-lea bonus şi nu efectuezi a 3-a depunere în 30 zile de la a 2-a depunere, vei deveni ineligibil pentru bonusul 3.

Cine şi cum beneficiază de Bonus de Bun Venit de la Casa Pariurilor

Bonusul este acordat fiecărui jucător nou înregistrat, doar o singură dată, la primele 3 depuneri în contul său de joc de pe casapariurilor.ro.

Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil în secţiunea Contul Meu – Bonusuri – Bonusuri Active Sport.

Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerinţele de rulare să fie îndeplinite.

Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condiţiile de GDPR şi să fie de acord să primească mesaje promoţionale.

Mai multe detalii sunt disponibile pe casapariurilor.ro. Toţi jucătorii se supun regulamentelor de joc ale organizatorului.

Agenții autorizate