Urmareste-ne

Casa Pariurilor

Intră în Casa Pariurilor şi ai până la 600 lei bonus de bun venit pe sport

bonus bun venit 600 lei casa pariurilor sport
Intră în Casa Pariurilor şi ai până la 600 lei bonus de bun venit pe sport

Casa Pariurilor îţi urează bun venit cu până la 600 de lei bonus în secţiunea sport. Te înregistrezi, depui şi pariezi! Mai mult, primeşti automat bonusuri pentru fiecare din primele trei depuneri pe care le faci în contul tău de joc. Suma maximă a bonusului este de 600 de lei, disponibilă în 3 etape succesive.

Primele 3 depuneri îţi aduc până la 600 lei bonus de bun venit în Casa Pariurilor pe sport

Fă-ţi cont la Casa Pariurilor şi bucură-te de bonus! Ca să poţi paria, ai nevoie de bani. Depune în contul tău de joc, iar Casa îţi măreşte balanţa la primele 3 depuneri, care trebuie să fie mai mari de 20 de lei.

  1. Prima depunere îţi aduce 50% până la 200 de lei! Mai exact, pentru orice depunere a ta, primeşti încă 50% din partea Casei. Adică, dacă pui 300 de lei, primeşti extra 150 de lei. Suma maximă de care poţi beneficia este de 200 de lei, în cazul în care îţi alimentezi contul cu 400 de lei. Dacă pui mai mult, să zicem 500 de lei, vei primi tot 200 de lei bonus.
    Bonusul trebuie rulat x4, cu bilete de cotă minimă 2,00. Obţinerea bonusului se poate face în primele 7 zile de la înregistrare, iar rulajul în 7 zile.
  2. A doua depunere îţi aduce 50% până la 200 de lei! Şi pentru a doua depunere ai aceleaşi beneficii ca în cazul celei dintâi. Diferenţele sunt că bonsul se obţine în 7 zile de la bonusul anterior. De asemenea, ai 7 zile pentru efectuarea rulajului, care este tot x4, pe bilete de cotă minimă 2.
  3. A treia depunere îţi aduce 100% până la 200! Spre deosebire de paşii anteriori, procentul creşte de la 50% la 100%. Adică, atât cât depui vei primi şi bonus. Între 20 de lei (suma minimă necesară) şi 200 de lei (maximul disponibil). Atenţie, rulajul în această a treia etapă este x6, tot cu bilete de cotă minimă 2. La fel, ai 7 zile de la pasul anterior să obţii bonusul şi 7 zile pentru efectuarea rulajului.


Condiţiile de acordare a bonusului

Dacă nu respecţi condiţiile de depunere minimă, de rulaj sau de timp, ţi se anulează posibilitatea de a obţine bonusul.

Bonusul în trei etape se acordă tuturor jucătorilor nou-înregistraţi pe Casa Pariurilor o singură dată şi numai pentru primele 3 depuneri. Poţi activa toate bonusurile în acelaşi timp prin efectuarea a trei depuneri consecutive de minimum 20 de lei.

Bonusurile pot fi văzute în contul de joc al fiecărui jucător: Contul meu > Bonusuri > Istoric Bonusuri Pariuri.

În ce situaţii se anulează bonusul

Nu se pot retrage bonusurile până ce condiţiile de rulaj nu au fost îndeplinite. Efectuare unei retrageri cât timp un bonus este activ duce la anularea bonusului şi a câştigurilor rezultate din acesta.

În cadrul bonusului de Sport, nu este permisă plasarea mai multor pariuri pe același eveniment. Plasarea mai multor pariuri pe același eveniment sportiv poate duce la anularea bonusului din cont. Cota minimă per selecție validată trebuie să fie de 1.01. Nu vor contribui la rulajul bonusului biletele care conțin cel puțin o selecție anulată sau cele pe care s-a aplicat funcția de cashout.

  • Foarte important! Pentru a putea primi bonusuri, orice jucător trebuie să accepte condiţiile GDPR şi să aibă bifat acordul pentru primirea de mesaje promoţionale.

Agenții autorizate