Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Italia – Olanda Amical 04.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Italia – Olanda Amical 04.06.2018. Am analizat pentru astăzi partida dintre două naționale ce sunt într-o reconstrucție totală.Ponturi pariuri Italia – Olanda Amical 04.06.2018

În ultimul joc disputat, Italia a întâlnit Franța. Chiar dacă la capitolul ocazii de gol Italia i-a fost egală Franței, diferența de valoare dintre cele două echipe este destul de mare la această oră. Italia a folosit o formulă nouă, cu mulți jucători tineri și cu câțiva ce nu au mai evoluat de mult timp pentru echipa națională. Olanda a întâlnit Slovacia în ultimul lor amical și au reușit doar un egal 1-1. Olanda a dominat total jocul, dar au primit gol încă din minutul opt și Slovacia  a reușit să se apere foarte bine.

Pariază gratuit pontul nostru: victorie Italia  @ 2.20


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


Naționala Olandei și-a creat o serie de 18 ocazii de gol, a avut șapte șuturi pe spațiul porții, dar tinerețea lotului și-a arătat minusurile, în acest joc. Italia nu s-a calificat la Cupa Mondială pierzând barajul împotriva Suediei. În cele trei jocuri de după preliminarii au o victorie, un egal și o înfrângere. Egalul a fost obținut cu Anglia, într-un meci în care a fost dominată copios, dar probabil că rezultatul a fost cel ce conta la vremea respectivă. Victoria este împotriva Arabiei Saudite, acest joc nu a avut un istoric important, dar pentru Italia în acest moment contează orice rezultat pozitiv.

Ponturi pariuri Italia – Olanda Amical 04.06.2018

Înfrângerea a venit poate și cum era normal împotriva Argentinei lui Messi, pumele s-au impus cu scorul de 2-0 chiar în Italia. Olanda are în ultimele șapte partide jucate, șase victorii și o înfrângere împotriva Angliei cu scorul de 0-1. După campania pierdută de calificare la mondialul din Rusia, Olanda a început o reconstrucție cu adevărat. Au trecut în primul amical de Scoția cu scorul de 1-0 și de naționala României cu scorul de 3-0. Iar după înfrângerea împotriva Angliei, au făcut o deplasare în Portugalia pentru un joc împotriva naționalei lui Cristiano Ronaldo, iar aici s-au impus cu 3-0.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii