Urmareste-ne

Archive

Îți e dor de meciurile Simonei Halep? Joacă tenis virtual la Betano!

Îți e dor de meciurile Simonei Halep? Joacă tenis virtual la Betano! Ai cote foarte bune, dar și multe tipuri de pariuri, ca în tenisul real. Din patru în patru minute ai parte de cele mai interesante dueluri virtuale.

Îți e dor de meciurile Simonei Halep?

Toate meciurile de tenis s-au anulat până în iunie, așa că fanii acestui sport au de așteptat ceva până vor vedea din nou duelurile de top dintre jucătorii preferați. Până atunci, se pot antrena însă cu tenisul virtual din oferta celor de la Betano.

Joacă tenis virtual la Betano!

Este foarte simplu să joci tenis virtual. Se pariază pe un game, unde ai posiblitatea să joci pe câștigător, scorul corect al game-ului, sau numărul total de puncte. Cotele sunt foarte bune, așa că merită încercat în această perioadă în care nu sunt foarte multe evenimente de pariat.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate