Urmareste-ne

Archive

Îți propunem o cotă de 2.50 din campionatul Portugaliei

Sursa foto: FRANCISCO LEONG/AFP/Getty Images

De când Jorge Jesus a preluat echipa, Sporting Lisabona pare capabilă să câștige titlul, fiind lider în campionatul Portugaliei după 16 etape. „Leii” evoluează pe teren propriu în această rundă cu Braga.

Sporting are un parcurs aproape perfect acasă, cu șase victorii și o singură remiză obținute până acum. De cealaltă parte, Braga pierde greu în deplasare, unde are un golaveraj neașteptat după opt partide: 4-3!

Gazdele au o revanșă de luat pentru eșecul suferit la mijlocul lunii decembrie în Cupa Portugaliei, când Braga s-a impus cu 4-3, golul decisiv fiind marcat în minutul 111.

Totuși, atunci când duelurile au avut loc la Lisabona, Braga a câștigat doar trei partide în ultimii 15 ani, pierzând majoritatea jocurilor.

PARIURI CU ATITUDINE
Sporting – Braga 1/1 @ 2.50 la Unibet

Sursă foto: FRANCISCO LEONG/AFP/Getty Images

25 ron

Încasează un FREE BET pentru acest meci!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un FREE BET în valoare de 25 RON. Click pe imaginea alăturată pentru a afla pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a beneficia de acest bonus. Te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

 

Agenții autorizate