Urmareste-ne

Archive

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 – Gimnastică. Pariuri și cote! Ce sportivi și sportive sunt favoriți pentru medalia de aur?

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 – Gimnastică. Pariuri și cote! Ce sportivi și sportive sunt favoriți pentru medalia de aur? Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice va avea loc pe 23 iulie, iar cea de închidere pe 8 august, în acest interval probele de Gimnastică desfăsurându-se în anumite zile.

JO Tokyo 2020 – Gimnastică. Pariuri și cote! Ce sportivi și sportive sunt favoriți pentru medalia de aur?

Probleme de Gimanstică de la Olimpiada de la Tokyo se vor desfășura doar în anumite zile, gimnastica artistică este programată în trei perioade diferite, 24-25 iulie (fără medalii) și 26-29 iulie, respectiv, 1-3 august (zile cu medialii), cea ritmică este pe 6 august (fără medalii) și 7-8 august (cu medalii), în timp ce trambulina este pe 30 și 31 iulie (zile cu medalii). Așa cum era de așteptat, bookmakerii ne prezintă cotele și pariurile pentru principalii/le favoriți/te, inclusiv pe echipe, pentru anumite probe ale acestor ramuri din gimnastică.

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 – Gimnastică. Pariuri și cote! Ce sportivi și sportive sunt favoriți pentru medalia de aur?

La proba de inele marele favorit pentru medalia de aur este Eleftherios Petrounias, care are cotă 1.25! Grecul a primit medalia supremă și la precedenta Olimpiadă desfășurată în 2016 la Rio de Janeiro. Următorii pe listă sunt You Hao, care este cotat cu 3.30, și Marco Lodadio, cu 5.50, ambii fără medalie de aur la vreo Olimpiadă.

Dina Averina are o cotă foarte mică pentru proba de individual compus la Gimnastică Ritmică, cei care mizează acum 1.000 de lei pe sportiva din Rusia, ar putea obține un profit de 200 de lei. Sora geamnă a Dinei, Arina, are cotă 3.00 să obțină aurul, în timp ce Linoy Ashram este cotată cu 10.00! La proba pe echipe, Rusia are 1.12, Bulgaria 9.00, iar China și Israel 10.00!

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 - Gimnastică. Pariuri și cote! Ce sportivi și sportive sunt favoriți pentru medalia de aur?

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 – Gimnastică. Pariuri și cote! Ce sportivi și sportive sunt favoriți pentru medalia de aur?

La proba de Trambulină individual masculin, Uladzislau Hancharou este favorit cu 2.50, urmat de Gao Lei, cu 3.00, și de Dong Dong, cu 5.00! La proba feminină, lupta pentru medalia de aur se dă între Liu Lingling și Zhu Xueying, 2.35 la 2.75!

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 - Gimnastică. Pariuri și cote! Proba Trambulină

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 – Gimnastică. Pariuri și cote! Proba Trambulină

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate