Urmareste-ne

Archive

Loteria online te face miliardar. Câștiguri fabuloase la Keno Polonia!

Loterie Keno Polonia. Cote de la 3,90 la 135.000 pentru câștiguri fabuloase! Una dintre cele mai populare loterii din România! Tot ce trebuie să faci este să alegi numerele preferate și să vezi dacă au fost extrase.

Câștiguri fabuloase la loteria Keno Polonia

  • Regulile la loteria din Polonia sunt foarte simple. Se extrag 20 de numere din 70, iar dacă numerele alese de tine se află pe listă, ai câștigat! Poți alege minimum trei numere, pentru care ai cota 3,90, sau până la 10 numere, unde ai o cotă incredibilă, 135.000!

Cote de la 3,90 la 135.000 pentru câștiguri fabuloase!

  • Tot ce trebuie să faci este să ai inspirație și să mizezi o sumă care crezi că se potrivește fondurilor tale. Cotele sunt foarte interesante: pentru 3 numere 3,90, pentru 4 numere 16,00, pentru cinci numere 70,00, pentru șase numere 310,00, etc. Intră pe linkurile disponbile în acest articol, deschide-ți un cont la Superbet și dă lovitura cu loteria Keno Polonia.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate