Urmareste-ne

Agentii Autorizate

La Betano, Roata Norocoasă aduce zilnic Rotiri Gratuite și Free Bet-uri

Învârte zilnic Roata Norocoasă de la Betano pentru premii în Rotiri Gratuite și Free Bet-uri, fără condiții de rulaj! Fiecare zi înseamnă o nouă șansă de câștig!

Campania promoțională se va desfășura pe platforma http://ro.betano.com, în perioada 7.06.2021 – 11.07.2021.

Fiecare client poate învârti roata o singură dată pe zi și poate câștiga:

 • maxim 20 de rotiri gratuite, valabile o zi;
 • maxim 25 lei pariu gratuit free bet, valabil o zi;
 • câștigurile din free bet și rotiri sunt fără condiții de rulaj. Participarea este gratuită, fiind nevoie doar de cont, nu și depunere.

La această Campanie promoțională poate participa orice persoană fizică care îndeplinește următoarele condiții:

a) Are vârsta de 18 ani împlinită;
b) Are domiciliul sau reședința în România;
c) Deține un cont de joc verificat și validat pe platforma online a Organizatorului;

Participanții pot activa Roata Norocoasă (prin rotire) o singură dată pe zi pe durata Campaniei promoționale și doar în intervalul orar 08:00-23:59.

Roata Norocoasă oferă participanților șansa de a câștiga următoarele tipuri de bonusuri: Jetoane de Aur, Rotiri gratuite sau Pariuri Gratuite (Free Bet). Roata Norocoasă prevede și o variabilă necâștigătoare, care nu oferă niciun premiu participanților.

Pentru acordarea premiilor Campaniei, participanții trebuie să accepte bonusul alocat în urma unei rotiri la Roata Norocoasă. În caz contrar, bonusul va fi anulat, iar participanții au șansa de a câștiga un nou bonus doar în următoarea zi din Campania promoțională. Odată acceptat bonusul de către participant, acesta va fi transferat direct în contul de joc.

Un participant poate câștiga un singur premiu pe zi în perioada promoțională, oferta putând fi utilizată o singură dată pe zi de către fiecare participant. Fiecare participare trebuie realizată individual, de pe contul de joc deținut de către participant, nefiind permisă participarea în numele contului de joc al altui client sau în numele unui grup de conturi de clienți.

Toate premiile Campaniei sunt generate în mod aleatoriu, Roata Norocoasă având la bază un proces computerizat automat care produce rezultate aleatorii verificabile, Organizatorul neputând controla în niciun mod alocarea premiilor sau garanta câștigul participantului. Fiecare rotire la Roata Norocoasă se bazează exclusiv pe norocul participantului.

Ce premii sunt oferite la Roata Norocoasă de pe Betano

Premiile oferite în cadrul campaniei se supun următoarelor condiții:

Jetoanele de Aur

 • pot fi utilitate exclusiv pe următoarele mese din secțiunea Cazinou Live: Betano Cashback Blackjack și Ruletă exclusivă Betano.
 • sunt disponibile în contul de joc pe o perioadă de 24 de ore, care începe de la 00:00 și se încheie la 23:59, din ziua imediat următoare transferării în contul de joc.
 • numărul maxim de Jetoane de Aur care pot fi câștigate zilnic de un participant este 5.
 • fiecare Jeton de Aur are o valoare de 5 Lei.

Rotirile gratuite

 • pot fi utilizate doar la următoarele jocuri: Reactoonz 2, Book of Dead și Fire Joker.
 • sunt disponibile în contul de joc pe o perioadă de 24 de ore, care începe de la 00:00 și se încheie la 23:59, din ziua imediat următoare transferării în contul de joc.
 • numărul maxim de Rotiri gratuite care pot fi câștigate zilnic de un participant este 20.
 • valoarea unei Rotiri Gratuite este următoarea: 1 Leu în cadrul jocului Reactoonz 2, 0,50 Lei în cadrul jocului Book of Dead, 0,25 Lei în cadrul jocului Fire Joker.

Pariurile gratuite (Free Bet)

 • pot fi utilizate oriunde în secțiunea sport și virtuale.
 • sunt disponibile în contul de joc pe o perioadă de 24 de ore, care începe de la 00:00 și se încheie la 23:59, din ziua imediat următoare transferării în contul de joc.
 • valoarea maximă a unui Pariu gratuit este de 25 Lei.

Câștigurile rezultate în urma utilizării bonusului nu au condiții suplimentare de rulaj și sunt transferate în contul de joc (secțiunea Bani reali). Câștigătorii premiilor oferite în cadrul acestei Campanii Promoționale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani sau în alte bunuri a premiilor și nici nu pot schimba caracteristicile acestora.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare