Urmareste-ne

LA LIGA

La Liga: Cadiz – Sevilla (3 ianuarie 2022). Formaţii probabil, info, predicţii şi ponturi

Duel inegal în etapa a 19-a din La Liga între penultima clasată, Cadiz, şi formaţia de pe locul secund, Sevilla. Andaluzii sunt favoriţi cerţi la toate casele de pariuri, dar ambele loturi sunt afectate de accidentări şi Covid. Tot ce trebuie să ştiţi găsiţi în rândurile de mai jos, inclusiv pronosticul nostru la acest meci.

Sevilla, singurul oponent al Realului

Cadiz a avut un sezon precedent excelent, pe care l-a terminat pe 12. N-a mai reuşit să ţină pasul şi în 2021-2022, iar acum se găseşte pe locul 19 cu 14 puncte, dar poate urca pe o poziţie salvatoare în cazul în care se impune. Elche, locul 17, are 16 puncte.

Problema e că nu prea reuşeşte să ia puncte acasă, unde a strâns doar 5 din 27 posibile, fără să câştige vreodată. Practic, e cea mai slabă echipă din La Liga pe teren propriu.

Iar Sevilla poate profita de asta. Andaluzii sunt pe 2, la 8 puncte în spatele liderului Real Madrid, dar şi cu două partide mai puţin. Virtual, Sevilla se apropie la doar două lungimi dacă îşi câştigă cele două meciuri în minus. În faţa lui Cadiz, n-ar trebui să aibă probleme.

Ce trebuie să ştii înainte de Cadiz – Sevilla

Singurul impediment în calea succesului oaspeţilor ar putea fi absenţele din lot. Suso, Lamela şi Navas sunt accidentaţi, Kounde e suspendat, iar Diego Carlos, En Nesyri şi Rekik sunt în izolare din cauza COVID-ului.

Nici Cadiz nu are lot complet, cu Garrido şi Jose Mari, accidentaţi, Cala suspendat, iar Anthony Lozano, Santiago Arzamendia, Iza, Ruben Sobrino, Victor Chust, Ivan Alejo, Salvi Sanchez şi Alberto Perea covidaţi.

Oficialii din La Liga nu au vrut să amâne partidele în ciuda numărului mare de infectaţi, aşa că în această perioadă vom vedea multe rezerve şi juniori în teren.

Formaţii probabile la Cadiz – Sevilla

  • Cadiz (4-3-3): Ledesma – Akapo, Fali, Haroyan, Espino – Fernandez, Jonsson, Alarcon – Chapela, Negredo, Bastida
  • Sevilla (4-3-3): Bounou – Montiel, Gudelj, Fernando, Augustinsson – Rakitic, Delaney, Jordan – Gomez, Mir, Ocampos.

Ponturi la Cadiz – Sevilla

După cum spuneam încă din primele rânduri, Sevilla e mare favorită, în ciuda absenţelor din atac şi apărare. La mijloc e solidă şi a arătat bine în ultimul timp. Prinde un Cadiz slăbit şi slab, pe care trebuie să-l bată. Anul trecut, când gazdele evoluau mai bine, Sevilla a câştigat tur-retur, 3-0 acasă şi 3-1 afară.

Pronosticăm 0-2 scor final.

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare