Urmareste-ne

Archive

La Liga. Cine va câștiga titlu în sezonul 2021/2022. Barcelona și Real Madrid, mari favorite. Ce cotă are Atletico?

La Liga. Cine va câștiga titlu în sezonul 2021/2022. Barcelona și Real Madrid, mari favorite. Ce cotă are Atletico? Noul sezon, cel de-al 91-lea de când s-a înființat competiția, începe pe 13 august 2021 și se termină pe 22 mai 2022.

La Liga. Cine va câștiga titlu în sezonul 2021/2022. Barcelona și Real Madrid, mari favorite

Ultimul sezon de La Liga a oferit o mare surpriză și Atletico a câștigat titlu de campioană în lupta cu Barcelona și Real Madrid, la finalul celor 38 de etape disputate. Cu toate că și-a arătat forța, echipa lui Simeone nu este favorită să obțină cel de-al 12 titlu din istorie. Catalanii pornesc, din nou, prima șansă și în noul sezon, au cotă 2,15, iar așteptările sunt foarte mari. Nu le va fi deloc ușor însă, nu au făcut mari transferuri, mai ales în apărare, unde au mare nevoie, din contră, la ora redactării acestui articol, Messi este liber de contract pentru că i-a expirat înțelegerea cu Barca. Sigur că Aguero și Garcia sunt doi jucători importanți, dar nu cred că pot face diferența.

Real Madrid este următoarea echipă află pe lista favoritelor la titlu și are cotă 2,25 să se impună în fața Barcelonei și a lui Atletico. Madrilenii au fost aproape să termine pe primul loc în sezonul precedent și au dus lupta până în ultima etapă, la un moment dat chiar au părut că vor reuși să detroneze rivala din oraș. După ratarea obiectivului, Zidane a plecat și la echipă a ajuns Carlo Ancelotti, cel care este obligat să aducă cel de-al 35 titlu.

Ce cotă are Atletico?

Atletico Madrid, actuala campioană a Spaniei, pornește cu șansa a treia, cotă 6.00, după rivalele Barcelona și Real Madrid. Echipa lui Simeone a arătat în sezonul precedent că poate să termine pe primul loc cu toate că nu au vedete de nivelul celorlalte două echipa mari ale Spaniei. Dacă antrenorul argentinian va reuși să-și motiveze jucătorii la fel cum a făcut-o pe tot parcursul campionatului trecut, are mari șanse să câștige din nou titlu.

La Liga. Cine va câștiga titlu în sezonul 2021/2022. Barcelona și Real Madrid, mari favorite. Ce cotă are Atletico?

La Liga. Cine va câștiga titlu în sezonul 2021/2022. Barcelona și Real Madrid, mari favorite. Ce cotă are Atletico?

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate